Bi bakabilirmisiniz Yardımınıza ihtiyacım var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Csancak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merabalar... Ben cihan, Eylülden beri yani 6 aydır Fitness salonuna gidiyorum kilo alıcam diye. 58 kilo ile başladım ama sadece 2 kilo aldım 60 kiloyum. Boy 1.83 kilo 60 çok kötü duruyor.
Karbonhidrat tozu aldım kullanıyorum fakat bi etki etmiyor, sebzede yemiyorum çok iğrenç geliyo.
Ben napabilirim bana kısa sürede kilo alabileceğim bi tarif yada bi program yazabilirmisiniz? şimdiden çok teşekkürler...

sadece karbonhidrat (gain) alarak kilo alamazsın. Öncelikle kendine protein ağırlıklı ve karbonhidrat destekli bir beslenme programı oluştur. Sebze yemiyorum demeyle olmaz sebzeler vucut için çok önemli vitamin ve minarellar içerirler. Beslenmeni kaliteli proteinler ( et , balık , Süt , yumurta , tavuk ) kaliteli karbonhidratlardan , sebze ve meyvelerden oluşan besinlerden oluşturmazsan pek bi kazanım sağlayamazsın.

Son düzenleme:
nohut, kurufasulya, mercimek, pirinç, patates ,bulgur vb yemen gerekiyor...bi de yanında yağ ,zeytinyağı olabilir...

b-kompleks tableti , özellikle apikobal günde 1 adet kullan...

yağlı peynir, yağlı tavuk vb yemen gerekir...

salt karbonhidrat tozu yetmez...yağ da alman gerekiyor ,konu kilo almak ise...

***********bi de bi parazit testi yaptırıver ve mide asit salgını ölçtürüver...)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı