hala bir değişim yok sanırsam @diez![]()
Yazılı kriterler belli zaten, ben yazılı kriterlerin karmaşasından kurtarip daha basit yöntemleri söyliyim.Sorum başlıkta açık gibi. Yani BFTR GT üyesi ya da Co-Mod vb. seçilme kriterleri nelerdir acaba ? @diez
Requ. hırs yoksa işin zorYok nacho benim girme gibi bi hırsım yok, ha girebilirsem ne mutlu. Sadece kriterleri merak ettim![]()
Ego kötü bişey değil hatta yeri geldiğinde kullanmak faydalı biledir. Bu benim fikrim katılan olur olmaz saygı duyarım.evet ben okadar yüksek egoya sahibim ki, anlatamam
mod olmak kolay değil
1. kıstas bu zaten
sonra kötü kalpli olmak geliyor
sonra acımasız
gerisi zaten gelir
Kullanıcı adının mavi renge dönüşmesi neden gurur duyulacak bi olay olarak görülür ben anlamakta zorluk çekiyorum açıkçasıUkalalik olarak algilanmasin lutfen, forum yoneticilerine ve uyelerine tum saygimla soyluyorum bunlari ben gt uyesi olmak isterim acikcasi hem benim icin gurur verici birsey hemde surekli bir seyler ogrenmeye calismanin, ogrendiklerini baskalarina aktarmadigin ve faydali olmadigin surece bir anlam ifade ettigine inanmiyorum.
Lg Smart World
NacHo bolbol mesaj yazıp üyeleri doğru bilgiye ulaştırmak sandığından çok daha zor. Çünkü forumdaki üye silkülasyonu çok fazla, sürekli yeni üyeler aynı soruları sorup duruyor. Bu soruların %99.9 unun cevabı forumda mevcut, fakat bizim insanımızın araştırıp öğrenme huyu olmadığından işin kolayına kaçılıyor. Ayrıca forum genelinde üyelerin bilgi seviyesi çok çok düşük. Forumda hala protein tozu zararlımı, supplement kullanırsam kısır olurmuyum benzeri sorular soruluyor. Hergün düzenli olarak online olmama ve forumu taramama rağmen cevap yazıcak adam akıllı soru bulamıyorum. Genel olarak üyelerin bilgi seviyesi sınırlı olduğundan bilimsel makale paylaşımları forumda rağbet görmüyor. Yabancı forumlardan tercüme ettiğim ve derlemesini yapıp hazırladığım makaleleri bu yüzden paylaşmıyorum. Çünkü genelde trend topic konular saçma ergen sorularından oluşuyor. Bu sorunlar aşılmadan GT üyeliğin etkinliğini arttırmak mümkün değil malesef.GT olmak için bolbol mesaj yazıp üyeleri doğru bilgiyle bulişturacaksın. Birazda online oldun mu tamamdır .