BFTR GT ve Diğer Rütbe Kriterleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan requ.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birinci hesapları gelişim takımdan çıkarılanlar ikinci hesaplarıyla gelişim takımına yeniden giriyor. Aslında takımın yenilendiği filanda yok benim düşünceme göre. Ahmet maskesini çıkartıp mehmet maskesiyle tekrar üye oluyor.
Gercekten 5. Boyuttasiniz...

Lg Smart World

Seçim olacaksa lethe abininde moderatör olması süper olur. Hem bilgisiyle hem tecrubesiyle forumu harika yönetecektir. Lethe abi bu iş için biçilmiş kaftandır.

evet ben okadar yüksek egoya sahibim ki, anlatamam
mod olmak kolay değil
1. kıstas bu zaten
sonra kötü kalpli olmak geliyor
sonra acımasız
gerisi zaten gelir
yönetici, admin ya da takım lideri... aradığınız vasıfların hepsi bende mevcut. kötüyüm, acımasızım. yolda bir kedi görsem pıst der korkuturum, ihtiyar bir dede görsem, bastonuna tekme atarım, dilencinin elindeki parayı çalarım. facebookta sürekli videoya odaklanırken arkadan aniden çıkan yaratık vidyoları paylaşır, insanları korkuturum.şimdi, o lanet olası takıma girmek istiyorum.:mad:

İnsan bilgiyi arıyor. Gece yatağıma yatıp telefonu elime aldığımda kendime birşey daha en ufağından bir bilgi, tecrübe katmak istiyorum ama anasayfayı saatlerce sürüklememe rağmen çok nadir okumaya değer şeyler buluyorum.Google amcaya sorup reklam kokan dergilerin sitelerin paylaşımları tatmin etmiyor beni. Gerçekten bu işte tecrübesi olan bu işe gönül veren kişilerle bilgi alışverişinde bulunmak bence muazzam olur. Benim gibi düşünen eminim birçok arkadaşımız vardır.

Master neden her konuda illa da Lethe ve Muscleguy dedigini merak etmeye başlamadım degil. Tamam olabilirler, hatta iyi de olur ama her konuda nedir bu kadar istek anlayamadım dogrusu

Sevdiğim idol bellediğim insanları anmam seni neden rahatsız ettiki. Sende sevdiğin üyeleri anabilirsin bunda ne sıkıntı var.[DOUBLEPOST=1417609343][/DOUBLEPOST]
Master neden her konuda illa da Lethe ve Muscleguy dedigini merak etmeye başlamadım degil. Tamam olabilirler, hatta iyi de olur ama her konuda nedir bu kadar istek anlayamadım dogrusu

Sevdiğim idol bellediğim insanları anmam seni neden rahatsız ettiki. Sende sevdiğin üyeleri anabilirsin bunda ne sıkıntı var.

Master her konuda lehte ve muscleguy ile ilgili yorum yapmayi birak. Bu sana son uyarim birdahaki sefere ceza alacaksin. Forum kurallari belli ihlal varsa rapor et.

Back
Yukarı