FellowMert
Üye
Evet arkadaşlar başlıkla belirttiğim gibi konu belli. Sizlere sormam gereken bir kaç soru var ve bu konular hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Yardımcı olursanız çok sevinirim Şimdi arkadaşlar Benim Boy 1.87 Fizik allah'a şükür gayet fit. Yüz tipimde yerinde allah'a şükur Boyumun uzun oluşu ve giydiğim kıyafetlerin üzerimden gayet güzel durması bakımından çevremden mankenlik yap gibi itiraflar alıyorum
Bu arada Yaşım 19 özümüzdeki sene best of model turkey 2012 yarışmasına katılmak istiyorum oda olmassa mankenlik eğitimi alıp model olmayı amaçlıyorum. Ama bu mankenlerin bu kadar fit bir vücut yaptıklarını çözemedim bir türlü spor salonu'na yazıldım ama fakat hocamız bu konuda bilgisiz çalışma programında ağırlık listesi kg bakımından çok irileşmeye yönelik
Sizden ricam bana uygun fazla irileşmeden sadece fit olmak için ne tür antremanlar yapılabilir ve beslenme listesi filan yardımcı olursanız sevinirim.

Sizden ricam bana uygun fazla irileşmeden sadece fit olmak için ne tür antremanlar yapılabilir ve beslenme listesi filan yardımcı olursanız sevinirim.