Beslenme Programı Yapmak İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OgunK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OgunK

Üye
Merhaba arkadaşlar. 18 yaşındayım son sınıf öğrencisiyim.Beslenme olayını bir türlü oturtamadım.Sabah 7 gibi kalkıyorum 8.30 da dersim başlıyor öğlen ise 12 gibi aram var. Haftada 3 günlükte spor salonu kaydım var. Daha önceden Wushu-Sanda sporu ile ilgilendim. Şimdi ise vücudumu biraz geliştirmek fizigimi düzeltmek istiyorum. 1.78 Boyum var ve 66 kiloyum 70-75 kiloya kadar çıkmak istiyorum Bana düzenli bir beslenme programı tavsiye edebilecek arkadaşlar varmı acaba bu konu hakkında bilgili ? Bu forumda çok fazla şey okudum fakat beynim fazla bilgiyi kaldırmadı :D Elimde bir program olmasını ve buna göre beslenmeyi istiyorum. Yardım edebilecek edemeyecek herkese teşekkürler sizleri seviyorum :cool: (Vücut geliştirmeye yeni başlayacagım 4 aydır spor yapmıyorum bir hafta önce gittim en son hamlıgımı atmak için )

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı