Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. 18 yaşındayım son sınıf öğrencisiyim.Beslenme olayını bir türlü oturtamadım.Sabah 7 gibi kalkıyorum 8.30 da dersim başlıyor öğlen ise 12 gibi aram var. Haftada 3 günlükte spor salonu kaydım var. Daha önceden Wushu-Sanda sporu ile ilgilendim. Şimdi ise vücudumu biraz geliştirmek fizigimi düzeltmek istiyorum. 1.78 Boyum var ve 66 kiloyum 70-75 kiloya kadar çıkmak istiyorum Bana düzenli bir beslenme programı tavsiye edebilecek arkadaşlar varmı acaba bu konu hakkında bilgili ? Bu forumda çok fazla şey okudum fakat beynim fazla bilgiyi kaldırmadı Elimde bir program olmasını ve buna göre beslenmeyi istiyorum. Yardım edebilecek edemeyecek herkese teşekkürler sizleri seviyorum (Vücut geliştirmeye yeni başlayacagım 4 aydır spor yapmıyorum bir hafta önce gittim en son hamlıgımı atmak için )
* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.