Iyi bi beslenmeye 200 tlde yetmez gerçekten iyi bi beslenme istiyorsan tabi. Bnm sadece tavuk ve kırmızı et 250 tl yi geçiyo diğer yediklerimi söylemiyorum bile
Kazıklanıyorsun kardeşim 1 kilo göğüs 18 tl ne alıyon allah aşkına ?Hadi taş çatlasa 10 tl[DOUBLEPOST=1408197340][/DOUBLEPOST]http://www.esk.gov.tr/tr/10222/Satis-Fiyatlari Dana kıyma 20 tl Allah aşkına1 kilo göğüs etini 18 liraya alıyorum 1,5 kilo bana 1 hafta yetiyor haftalık 50-60 lira yeterlidir
hocam bende öğrenciyim ama malesef rahat bi 100 tl gidiyor. Tamam karşılaya biliyorum ama daha az olsa cebim de mutlu olur bi yandan, varsa aklınızda böyle bir konu açın, coğu kişiye faydası dokunacakYav arkadaşlar siz nasıl 200 tl 150 tl harcıyosunuz valla anlamadım ha 25-30 yaşında çalışan birisiyseniz harcayında öğrenci adama haftalık 150 tl aylık 600 tl hem bulamaz hem o kadar da etmez beslenmeniz. Ben bi konu açıcam bununla ilgili öğrenciler için beslenme vs hem kendim için hem diğer arkadaşlar için araştırmalar yapıyorum şu an en ucuz nasıl kapatırız diye. Ama inanın ki o kadar masraf hayatta etmez siz çok lükse kaçıyosunuz ya günlük 500 gr kıyma biftek hindi jambon vs herhalde![]()
Açıcam da bikaç market dolanması felan yapcam mesela ankarada olsan gimsadan fiyat verirdim de heryerde yok işte migros carfour falan dolancak fiyat bakmaya ona göre bi başlık aççam sonra yanlışlıklar olmasın bi kere açıcam tam hazırlanıyımhocam bende öğrenciyim ama malesef rahat bi 100 tl gidiyor. Tamam karşılaya biliyorum ama daha az olsa cebim de mutlu olur bi yandan, varsa aklınızda böyle bir konu açın, coğu kişiye faydası dokunacak![]()
Kaliteli beslenmektn bahsediyorum kilosu 8 tlye tavuğu nerden buluyosun buluyosanda o tavuktan ne bekliyorsun Türkiye'de kaliteli protein kırmızı ette köy tavuğunda köy yumurtasında var dikkat çekerim kaliteli bi beslenmeden bahsediyorum di
tmm hocam beklicemAçıcam da bikaç market dolanması felan yapcam mesela ankarada olsan gimsadan fiyat verirdim de heryerde yok işte migros carfour falan dolancak fiyat bakmaya ona göre bi başlık aççam sonra yanlışlıklar olmasın bi kere açıcam tam hazırlanıyım![]()