Beslenme Konusunda Tavsiyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Re: program ve kilo ile ilgili

blekhart dedi:
ARKADASLAR MERHABA,

BEN KENDİMLE İLGİLİ SİZDEN YARDIM İSTİYORUM.

BOYUM 1,95 KİLOM 97 . OMUZLARIM ZAYIF.

BİR ARKADAŞIM BANA KİLO ALMAM İÇİN OPTIMUM NUTRITION 100%WHEY 5LBS TAVSİYE ETTİ.

SİZ BU İŞİ EN BİLEN ARKADAŞLAR OLARAK BANA NE TAVSİYE EDERSİNİZ.

NASIL BİR PROGRAM TAKİB EDEYİM.

İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM... ;)

HEPİNİZE SAĞLIKLI GÜNLER...

öncelikle foruma hoşgeldin, ilk olarak söyleyeceğim şey büyük harfle yazmanın forum kurallarına aykırı olduğu...

sorularına gelecek olursak; yeni başladıysan eğer bb ye herhangi bir supplemente gerek yok forumdaki bilgilerden yada antrenöründen gerekli bilgileri alarak kesene uygun bir beslenme programı uygulayabilirsin ama 3-4 ayı aşkındır yapıyorsan ve kilo almaksa amacın protein tozundan çok senin weight gainer grubu supplementlara ihtiyacın var ve bunun yanında yine beslenme çok önemli... bu bilgiler genel çünkü kilo almayla ve çalışma programları ile ilgili forumda çok başlık var, istediğin şey hakkında arama bölümünü kullanabilirsin.

Peki Protein aĞırlıklı beslenmek saçları uzatırmı?::D

Benim öğle yemeğimde 4 köfte var oköfteler yerine 2 yumurta yesem protein açığını karşılayabilrmiyim

Benim öğle yemeğimde 4 köfte var oköfteler yerine 2 yumurta yesem protein açığını karşılayabilrmiyim

Lokanta hesabına göre 8 köfte=100-150 gr kırmızı et yani 20-30 gr protein 4 köfte 15-20 gr protein.

1 yumurta tam ortalama 6-7 gr protein 2 yumurta:14 gr protein

Kırmızı etin kalitesini ne süt,ne tavuk ne balık ne de yumurta tutabiliyor,artık sen düşün ;)

abi en temizi ton balığı:Dalıyorsunuz tansaştan 2 kutu tonbalığını 4 ytl ye,yiyosunuz ve 2 kutudan toplam 45-50 gr protein alıyorsunuz.hem yağ oranıda çok az 1 kutuda 1.5 gr gln yağ var.zahmetsiz,kolay,anında tüketilebilir.benim gibi öğrenciyseniz bulaşık derdide olmuyor:D:D:D

aynen en iyisi ton balığı cevapladığınız için saolun günde 3 konserve yiyorum sizce fazlamı 2 si öğle biri akşam ?:D

forumun birkaç yerinde karın bölgesindeki yağları mekikle değil dietle yakacağımız söyleniyor. zayıf olmama rağmen sadece karın bölgemde kas üstünde kasların tek tek değilde grup olarak görünmesine neden olan bi kütle war. bunun için ne tür bi diyet uygulamalıyım?

tabiki olur sırf yağsız deil yağada ihtiyacın olucaktır ama çok az bi miktarda bu dediklerini yaparsan üstüne de cardio eklersen başarı şansın baya artıcaktır

futbol ve vcüt gliştrme. izmrdeyken ksk da futbolcuydum ama okul kazannca istanbul eğitim önce gelir die bıraktım futbolu. sonra da spor yapmak içn zamanım daralınca saatlerini snn belirleyebileceğin dha rahat ve kendne yatırm yaptıgn içn BB yapmaya başladm. konuyu tıkamayalım istersen özelden devam edelim

Zfrskr'den bir beslenme programı aldım ve uyguluyorum(kendisine tekrardan teşekkür ederim)
Benim merak ettiğim şu.Resimler bölümünde üyelerimizin ilk ve son fotoğrafları arasında hep bir kilo artışı oluyor.Fakat bel ve belden aşşağısı incelirken belden yukarısı glişiyor.Diyet yapılmadığı halde hatta çokta sıkı besleniliyor bu olay nasıl oluyor.

Kilo yer mi değiştiriyor?:)

dogru soyluyorsunuz..
ancak eger bunyemiz yag depolayamıyorsa fazla
mesela benim genetik olarak yag depolama sınırım yuzde 40 aşamıyor vucud
o yuzden rahatım ama aldıgım yag ne oluyor vucuda neye dönüşüyor ?yardımlar için tşkler...

doğru yer mi bilmiyorum ama şunu sormak istiyorum

yaş 21 boy 1.78 kilo 90

haftada hergün spor salonuna gitcem ve programım 1 gün fitness 1 gün body şeklinde ve en fazla 1.5 saat kalacam yeni başladıım için

diyetim ise şöyle

yemekten önce aç karına ılık su
sabah;
1 yumurta beyazı, 1 dilim kepek ekmek, 3-4 tane zeytin, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 domates-1 salatalık, 1 bardak şekersiz çay ya da kahve

öğlen;
1 kase yoğurt veya 1 bardak az yağlı süt
1 yeşil elma

idmandan önce;
1 muz (FİTNESS YAPTIĞIM GÜNDE BU OLMAYACAK)

idmandan sonra;

1 yeşil elma veya 200ml meyva suyu (FİTNESS YAPTIĞIM GÜNDE BU OLMAYACAK)

akşam;

yağsız tavuk göğsü veya ızgara, 1 tabak yağsız veya az zeytinyağlı salata

ARALARDA DA BOLCA SU VE ÇOK ACIKIRSAM ŞİŞİRMESİ İÇİN SALATALIK..

sizce nasıl? uzun vadeli düşünüyorum..böylece hem kilo verip hem de vucudumu şekle sokabilir miyim? Bu arada kalça ve basen problemim var onu da halledebilir miyim sizce?

Son düzenleme:
3- Bir antremandan sonra basit seker tüketin :

Basit sekerler (fruktoz=meyve sekeri) etkili insülin salgilayicilaridirlar.Dinlenme aninda, yüksek insülin seviyesi daha fazla yag depolanmasi anlamina gelmektedir.Fakat egzersizden hemen sonra yüksek insülin seviyeleri, daha hizli iyilesmeye ve daha fazla kas gelisimine imkan saglarlar.

seker yerine bal yesek te olur mu aceba???

5- Her ögünde Lifli birseyler yeyin :

Lifli besinler, daha az insülin ve daha fazla yag kaybina sebep olacak karbonhidratlardan gelen seker sindirimini yavaslatir. Bu ayrica yag emilimini sinirlandiran sindirim sürecinide yavaslatir. Düsük kalorili lifli besinler; baklagiller ve sebzelerdir.

lifli besinler olarak birkaç örnek verebilirmisin aceba???

merhaba mass gainer ile ilgili bigi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.kullanımı ile ilgili bilgide verebilirseniz sevinirim.

teşekkürler

Back
Yukarı