svmszcck
Üye
Merhabalar.Ben daha önce 3-4 ay kadar vücut geliştirme yaptım 1-2 ay kadar ara verdikten sonra tekrar başladım ve yaklaşık 1 aydır yapıyorum.Amacım göbeği ve meme kısmındaki yağları eritip kas kütlesini artırmak.Boy 1.82 kilo 75. Vücudumda sadece göbek ve meme kısmında yağlanma var.Beslenme düzenim şöyle.Eğer problem varsa söyler misiniz? Yağ yakımını artırmak istiyorum.Kardiyoya önem veriyorum antrenman sonrasında.
Kahvaltı: 2 küçük dilim beyaz peynir.2 yumurta beyazı(çok az sarısı),bal, az buğday ekmeği,4-5 zeytin, biraz fıstık ezmesi
Ara öğün: 2 meyve
Öğle yemeği: Okulun yemekhanesinde ne çıkarsa o ( Genelde sebze yemekleri ya da balık,tavuk çıkıyor)
Ara öğün: 10-14 kadar badem,fındık
AKşam yemeği: Okulun yemekhanesinde ne çıkarsa o ( Genelde sebze yemekleri ya da balık,tavuk çıkıyor)
Antrenmandan yarım saat önce 40 gr protein tozu(%100 whey)
Antrenmandan hemen soran portakal suyu,yarım saat sonra 40 gr protein tozu(%100 whey)
Ara öğün: biraz az yağlı yoğurt,biraz ceviz,kayısı
Kahvaltı: 2 küçük dilim beyaz peynir.2 yumurta beyazı(çok az sarısı),bal, az buğday ekmeği,4-5 zeytin, biraz fıstık ezmesi
Ara öğün: 2 meyve
Öğle yemeği: Okulun yemekhanesinde ne çıkarsa o ( Genelde sebze yemekleri ya da balık,tavuk çıkıyor)
Ara öğün: 10-14 kadar badem,fındık
AKşam yemeği: Okulun yemekhanesinde ne çıkarsa o ( Genelde sebze yemekleri ya da balık,tavuk çıkıyor)
Antrenmandan yarım saat önce 40 gr protein tozu(%100 whey)
Antrenmandan hemen soran portakal suyu,yarım saat sonra 40 gr protein tozu(%100 whey)
Ara öğün: biraz az yağlı yoğurt,biraz ceviz,kayısı