Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Gerci kur kullanip kullanmadiginizi yazmamassiniz ama kullanmiyorsunuz galibaCanigonulden tebrik ediyorum benim de ilk yilim gecti ve ayni sizin gibi hatalarimi anlamis oldum ne kadar cok seyi yanlis yaptigimi umarim 2.senemde saglam bir bulk donemiyle kas kutlemi bu yilki artisa oranla 2 kat arttiricam.basliginizi yeni gordum ama bir rol model belirlemek gerekirse kesinlikle ilk sirada geliyorsunuz benim icin ozellikle natural bb camiasi icin kesinlikle ilham kaynagi olabilirsiniz
Tebrik ederim gayet başarılı ifbb pro gibi bir hedef var mı? ilerisi için
Gerci kur kullanip kullanmadiginizi yazmamassiniz ama kullanmiyorsunuz galiba
Evet naturalim, supplementler dışında herhangi bir ilaç, hormon vb. takviye kullanmadım. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
@Lethe552 kullandığınız gulukozamin in markasını ogrenebilirmiyim veya onerdiginiz bir marka varmi.birde sitenizde gulukozamin le alakalı makale yazacagim demissiniz ama ben goremedim.
Gogus antrenmani arkasindan cekilmediyse gogusler cok iyi gelismis 2. Resimde.
Tebrik ediyorum, umarim profesyonel olursunuz.
Bu vücut doğal olsa da olmasa da takdir edilecek bir irade ve tebrik edilecek bir başarı örneğisin. Doğal olduğunu iddia ediyorsun, doğalsan tebriklerimi 2, 3 katına çıkarıyorum; ama ben inanmıyorum doğal olduğuna. Bu iyi bir şey çünkü o kadar sağlam duruyorsun ki inandırıcı gelmiyor.
Teşekkürler.Yararlı Şeyler Paylaşıyosun.Dr. Quick's Arthi-FX adlı glukozamin ürününü kullanıyorum uzun süredir, memnunum açıkçası.
Glukozamin ile ilgili yazıma "Supplement Kombinasyonu Nasıl Yapılır? Bölüm:III" konusunda yer vereceğim, henüz 3. bölümü yazmaya fırsatım olmadı ama yazacağım şeyler aklımda.
Oncelijle basarilarina sapka cikartilir. Cogu kisi bu sporda gelisme görmediğinde yada yavas gordugunde (steroid, hormon..), vs aliuor ozellikle ectomorfvuctlular. Ama anladigim kadariyla sadece supplent kullanmissin. Bence gayet guzel bi gelisme. Rica etsem hangi marka ve hangi cesit supplement kullandığını yazabilirmisin. Birde ne zamanlar ne kadar aliyorsun ogunleride yazarsan super. Tekrar tebrik ederim azmin sonucu. Motive oldum.
@Lethe552 kullandığınız gulukozamin in markasını ogrenebilirmiyim veya onerdiginiz bir marka varmi.birde sitenizde gulukozamin le alakalı makale yazacagim demissiniz ama ben goremedim.
Selam.. ben de bir ektomorf olarak yillar icinde nasil zorla hacim kazanabildigimi kendi basliklarimda anlattim. Bir ektomorfun naturel olarak kas kutlesi kazanmasi ve hele ki korumasi cok cok zorlu ve uzun vadeli bir surec. Ben bunu 39 yasinda iki yil naturel gidip belli bir esige geldikten sonra 41 yasindan itibaren steroid kurune gecerek ancak 4 yillik bir surec sonunda saglayabildim. Senin bu süreci sadece uc yillik bir donem sonunda bu kadar etkili bir sekilde naturel olarak gerceklestirebilmenin sirrini acikcasi tam anlayamiyorum. Olsa olsa cok erken yasta vucuduna mudahale etmis olman sayesinde olabilir. Ancak ne olursa olsun hic bir naturel yontem bir ektomorfa o kadar kaliteli kas kutlesini olusturup bir de o kadar parcalatamaz die dusunmek egilimindeyim bunca yillik deneyimlerim isiginda, uzgunum. Umarim yaniliyorumdur.