Kötü! Bundan sonraki paylaşımlarını/tavsiyelerini bir supplement firmasının güdümünde vermeyeceğinin garantisi artık yok, güven problemi yaratacaktır, kendi özgün katkılarınla ilerlemeni dilerdim. Tabiki senin kararın, fakat kişisel başarıların büyük firmalar tarafından ipotek altına alınıyor olması her daim sorundur.
Bu düşüncede olan insanlar her zaman vardı, her zaman da olacaklar. Bana "PT satmak için steroid kullandığını saklıyor" diyen insanlar bunun bir önceki versiyonuydu, "Paylaşımlarına sponsoru yön veriyor" diyecek insanlar da gelecek versiyon olacak. Her insanın muhakeme yetisi vardır, paylaşımlarımı takip edip gereken kararı vermek herkesin kendi kararı olacaktır.
Şimdiye kadar attığım adımların hiçbiri plansız değildi, atacağım adımların da hiçbiri plansız olmayacak. Birkaç ay sonra "mühendis" sıfatı da alacak bir mühendis adayıyım, planlarımı şansa bırakmam. Bunun yanında vizyonum da bu dönem içerisinde ciddi derecede genişlettim. Bu yüzden "fark yaratmak" iddiasıyla geliyorum zaten.
Dünyanın hiçbir yerinde belirli bir seviyenin üzerinde "kendi başına" ilerleyen bir sporcu yoktur. Dünyanın en iyisi de olsa o sporcu kendini tanıtamıyorsa olduğu yerde kalır, sahip olduğu yetenekler de yok olur gider. "Kendi" çabamla binlere, on binlere ulaşırım, ulaştım da zaten. Benim amacım milyonlara ulaşmak ve kimse bunu "kendi çabasıyla" yapamaz.
Mesajınızı hem açıklama yapmak için güzel bir fırsat olarak gördüm, hem de hayalci buldum. Bu alanda tanıdığınız, bildiğiniz neredeyse her sporcunun bir sponsoru, destekçisi vb. vardır. Henüz bu seviyede tanınan bir sporcu olmadığımın ben de farkındayım, adımlarımı bu seviyeye çıkmak için atıyorum zaten. BodyForumTR'de Lethe552 dendiğinde belki herkes beni tanıyor evet ama benim amacım çok daha büyük kitlelere hitap etmek.
Umarım açıklayıcı bir mesaj olmuştur.