Berkay Türkkan Antrenman Günlüğü # 4.Sene # Ektomorf

Bir süredir ölçüleri ve kiloyu kontrol etmiyorum. Yardım edecek profesyonel biri olmadığı için kol dışında ölçü almıyorum zaten genelde. Sağlıklı olmuyor maalesef :)

Pancakein ölçülerinden bahsetmiştim :D

Ben 100gr yulaf ,3 yumurta,100gr muz ile denedim az önce.Gayet lezzetli oldu,tüketilebilir hal alıyor gerçekten :)

Tarif güzelde anlatırken sanki gece sabaha kadar seni dövmüşler gibisin :D

Uyandıktan 10 dakika sonra çektik videoyu. Bir de daha yeni yeni kamera karşısında anlatım yapıyorum, yakında alışırım :)

Lethe selam. Benim soracağım buharlı pişirici olarak kullandığın marka. Philips'in var 270 lira sinbo'nun var 55 lira. Tavada 2 saat yapmaktan ya da tencerede haşlamaktan gına geldi artık ama param da az var. Ucuz yollu bişey işimi ne kadar görür merak ediyorum.

Lethe selam. Benim soracağım buharlı pişirici olarak kullandığın marka. Philips'in var 270 lira sinbo'nun var 55 lira. Tavada 2 saat yapmaktan ya da tencerede haşlamaktan gına geldi artık ama param da az var. Ucuz yollu bişey işimi ne kadar görür merak ediyorum.

Bende Homend'in S3 Steamcooker'ı var, 199 liraya GittiGidiyor'dan almıştım. Sinbo'nun ürününün gücü düşüktü, et pişirmede yetersiz kalabilir ama deneyenlere sormak lazım yine de.

İlk tarif videom:

Yulaf yemekte zorlanıyor musunuz?

Bu video tam size göre!

Yulaf ezmesi sağlıklı bir kahvaltı için olmazsa olmazlar arasındadır fakat çoğu kişi yulafı tüketmekte ciddi zorluklar yaşar. İlk tarif videomuzda yulafı tatlandırarak size bu konuda yardım etmeye çalışacağız.

Malzemeler

• Yulaf ezmesi
  • Yumurta
  • Muz
  • Zeytinyağı
  • Fıstık ezmesi (Opsiyonel)
Evet bende ilk olmasam da bunu denedim [emoji1]
Yulaf ilk defa bişeye benzedi tadı normal yenilebilir. Hele ben yiyorsam herkesin hayli hayli yemesi lazım çünkü midem herseyi kabul etmiyor malesef :)
Tarif için teşekkürler kral adamsın vesselâm.
Bir de spor sonrası ev yapımı bir içecek tarifi yaparsan veya spor öncesi çok makbule geçer.
Başarılar dilerim, takipteyim[emoji106]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar Berkay Abi,
Bir abi olarak bana yardım edeceğini umuyorum. Senden bir kaç konuda bana yardımcı olmanı istiyorum.
İnternetten kendime devamlı yapmak için bacak, göğüs, triceps, biceps, sırt, abs hareketleri buldum. Ancak hangi hareketleri hangi gün çalışacağıma kara veremedim. Bana pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi, pazar ne çalışacağımı yazarsan gerçekten iyi olur. Hareketlerin hiçbirinde dumbell, ağırlık vb. ile çalışılan hareketler yok. Sadece vücut ağırlığı ile çalışılabilen hareketler buldum. Hareketlerin isimleri yanlış olabilir. Ama resimlerini ve yapılış videolarını internetten bularak WorldPad dosyasına ekledim. Bulduğum hareketler doğrumu değilmi biraz kontrol edip bana geri dönersen gerçekten iyi olur. Birde bu bacak, göğüs, triceps, biceps, sırt, abs hareketlerini hangi günler çalışayım yazarsan iyi olur bu arada bir basketbolcuyum basketbolda fiziksel olarak daha iyi olmak için hemde vücudumu geliştirmek için bu hareketleri çalışacağım Berkay abim. WorldPad Dosyalarını WinRAR'a yükledim. Onuda bu linke http://www.dosya.tc/server37/mgttLy/Desktop.rar.html upload ettim. Omuz için ağırlıksız hareket bulamadım. Ağırlık kullanmadan omuzlar için hareket atarsanda iyi olur gerçekten. Benimle birde facebookdan iletişime geçermisin sana soracağım birkaç şey daha var ufak şeyler :)
https://www.facebook.com/mustaf26
Saygılarımla Mustafa

Merhabalar Berkay Abi,
Bir abi olarak bana yardım edeceğini umuyorum. Senden bir kaç konuda bana yardımcı olmanı istiyorum.
İnternetten kendime devamlı yapmak için bacak, göğüs, triceps, biceps, sırt, abs hareketleri buldum. Ancak hangi hareketleri hangi gün çalışacağıma kara veremedim. Bana pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi, pazar ne çalışacağımı yazarsan gerçekten iyi olur. Hareketlerin hiçbirinde dumbell, ağırlık vb. ile çalışılan hareketler yok. Sadece vücut ağırlığı ile çalışılabilen hareketler buldum. Hareketlerin isimleri yanlış olabilir. Ama resimlerini ve yapılış videolarını internetten bularak WorldPad dosyasına ekledim. Bulduğum hareketler doğrumu değilmi biraz kontrol edip bana geri dönersen gerçekten iyi olur. Birde bu bacak, göğüs, triceps, biceps, sırt, abs hareketlerini hangi günler çalışayım yazarsan iyi olur bu arada bir basketbolcuyum basketbolda fiziksel olarak daha iyi olmak için hemde vücudumu geliştirmek için bu hareketleri çalışacağım Berkay abim. WorldPad Dosyalarını WinRAR'a yükledim. Onuda bu linke http://www.dosya.tc/server37/mgttLy/Desktop.rar.html upload ettim. Omuz için ağırlıksız hareket bulamadım. Ağırlık kullanmadan omuzlar için hareket atarsanda iyi olur gerçekten. Benimle birde facebookdan iletişime geçermisin sana soracağım birkaç şey daha var ufak şeyler :)
Saygılarımla Mustafa

Merhaba Mustafa,

Mesajını okudum, şu an geniş zamanım olmadığı için detaylı cevaplayamıyorum ama cevaplayacağım. Bu kadar emek vermişsin kendini anlatabilmek için, elimden gelen en iyi şekilde sana yardımcı olmaya çalışacağım. Unutursam lütfen bana tekrar hatırlat. Facebook'ta da kişisel sayfama bekliyorum.

Teşekkür ediyorum berkay abi ancak ben dumbel almaya karar verdim. Ve tüm hareketleri kapsayan yeni bir worlpad hazırladım. Size yeniden atacağım size bunlarla ilgili biraz sorularım olucak. Ancak buradan olmuyor facebookdan benimle lütfen iletişime geçin. Bu işde çok hevesliyim hevesimi lütfen kırmayın sizinde 62 sayfa olan konunuzun hepsini okudum bbg army web sitenizi okudum ve sizinle bu işe heves sardım diyebilirim. Yanlış birşeyler yapmak istemiyorum vücudum sonuçta kötü etkileyebilir. Yardımcı olursanız gerçekten severim. Facebookdan yalvarıyorum iletişme geçiniz. Sizinle bir 5 dakika konussam gerçekten çok iyi gelicek.
Buda yeni hazırladıgım hareketler dumbellarıda kattım işin içine buyrun linki http://www.dosya.tc/server37/GRBL5d/hareketler.rar.html

Back
Yukarı