Berkay Türkkan Antrenman Günlüğü # 4.Sene # Ektomorf

Gömlekle bir fotoğraf istenmişti çok öncelerden, şimdi gönderebiliyorum :)

upload_2014-11-9_11-34-12.jpeg

Lethe antreman günlüğünle alakasız daha önceki konuşmalarda senin opti Men kullandığını görmüştüm. Ben bugun aldım multivitamin Bölümüne yazdım ama cevap alamadım Doritos gibi bir koku geliyor normal midir bozuk diye şüpheye düştüm?

Lethe antreman günlüğünle alakasız daha önceki konuşmalarda senin opti Men kullandığını görmüştüm. Ben bugun aldım multivitamin Bölümüne yazdım ama cevap alamadım Doritos gibi bir koku geliyor normal midir bozuk diye şüpheye düştüm?

Şimdi kendiminkini kontrol ettim. Hafif bir koku var fakat Doritos'a benzetemedim. Bozuk olacağını düşünmüyorum ama dikkatli olmakta fayda var.

Geçtiğimiz cuma gününden başlamak üzere 3 ayda bir verdiğim küçük aralardan birine başladım. Bir hafta kadar dinlendikten sonra cuma veya cumartesi günü antrenmanlara başlayacağım. Henüz netleştirmedim fakat tek bölge sisteme dönüş yapacağım sanırım. Tek bölge antrenmanlarındaki konsantrasyonu özledim.

Bir önceki mesajımla ilgili özel mesajlar geliyor, hepsini not alıyorum sınavlarım bittiğinde duyurusunu buradan yapacağım.

Geçtiğimiz cuma günü 1 haftalık aradan sonra antrenmanlara tekrar başladım. Tek bölgeye geri döndüm. Esnekliğimi artırmak için hayatımda ilk kez 50 dakikalık pilates dersine girdim cumartesi günü, her hafta düzenli olarak devam edeceğim bu derslere. Esneklik üzerine de ekstra çalışmalar yapmaya başlayacağım.

Geçtiğimiz aylarda Weider Pure Casein'i deneme fırsatım olmuştu, detaylı bir inceleme yazısı yazdım.

Bunun yanında Squat ile ilgili de aklıma gelen her noktaya değindiğim bir rehber oluşturdum, yorumlarınızı bekliyorum:

http://www.bbgarmy.com/weider-efsanesi-pure-casein-incelememiz.html
http://www.bbgarmy.com/squat-nasil-yapilir-adan-zye-squat-rehberi.html

Başlığında yeni mesaj gördüğümde ne yazmış diye merak ettiğim bir iki kullanıcıdan birisin. Uzun süredir takip ediyorum, bu da ilk mesajim olsun.

Bir fizyoterapist olarak da programlarını oldukça başarılı bulduğumu ve çoğu zaman kendim de kullandığımı belirtmeliyim.

Başarılar ve tebrikler :)

Başlığında yeni mesaj gördüğümde ne yazmış diye merak ettiğim bir iki kullanıcıdan birisin. Uzun süredir takip ediyorum, bu da ilk mesajim olsun.

Bir fizyoterapist olarak da programlarını oldukça başarılı bulduğumu ve çoğu zaman kendim de kullandığımı belirtmeliyim.

Başarılar ve tebrikler :)

Hiç beklemediğim bir anda böyle mesajlar alınca çok mutlu oluyorum. Teşekkür ederim :)

Hiç beklemediğim bir anda böyle mesajlar alınca çok mutlu oluyorum. Teşekkür ederim :)
Foruma geri dönersin inşallah eskisi gibi. Sensiz çok yavan oldu bu forum.:([DOUBLEPOST=1417196014][/DOUBLEPOST]
Foruma geri dönersin inşallah eskisi gibi. Sensiz çok yavan oldu bu forum.:(

Back
Yukarı