Berkay Türkkan
Üye
Gömlekle bir fotoğraf istenmişti çok öncelerden, şimdi gönderebiliyorum 

Hocam hem spor bakımından hemde eğitim ve kültür bakımından gelişiminiz harika. Spor ve eğitim bir arada olmaz diyen genç arkadaşlarada mütiş motivasyon kaynağı oluyorsunuz.İTÜ'de metalurji ve malzeme mühendisliği okuyorum, şu an 4. sınıfın ilk dönemindeyim. Kısmet olursa bu sene bitireceğim bölümümü.
Lethe antreman günlüğünle alakasız daha önceki konuşmalarda senin opti Men kullandığını görmüştüm. Ben bugun aldım multivitamin Bölümüne yazdım ama cevap alamadım Doritos gibi bir koku geliyor normal midir bozuk diye şüpheye düştüm?
Kullandım hala yaşıyorumŞimdi kendiminkini kontrol ettim. Hafif bir koku var fakat Doritos'a benzetemedim. Bozuk olacağını düşünmüyorum ama dikkatli olmakta fayda var.
Yanındakinin bıyıklı bey'in adı denizmi ?
Çok şans eseri denk geldi.Kendisi iş yaptığımız bi büyüğümAynen öyle![]()
Çok şans eseri denk geldi.Kendisi iş yaptığımız bi büyüğümSeni tanıyo olması mutlu etti
![]()
Başlığında yeni mesaj gördüğümde ne yazmış diye merak ettiğim bir iki kullanıcıdan birisin. Uzun süredir takip ediyorum, bu da ilk mesajim olsun.
Bir fizyoterapist olarak da programlarını oldukça başarılı bulduğumu ve çoğu zaman kendim de kullandığımı belirtmeliyim.
Başarılar ve tebrikler![]()
Foruma geri dönersin inşallah eskisi gibi. Sensiz çok yavan oldu bu forum.Hiç beklemediğim bir anda böyle mesajlar alınca çok mutlu oluyorum. Teşekkür ederim![]()
Foruma geri dönersin inşallah eskisi gibi. Sensiz çok yavan oldu bu forum.Hiç beklemediğim bir anda böyle mesajlar alınca çok mutlu oluyorum. Teşekkür ederim![]()