Berkay Türkkan
Üye
Tatilden sonra beklediğim gibi bir güç düşüşü vardı. Kısa set araları da beni ciddi anlamda yordu. Bench Press'te set araları 60 saniye, Incline Dumbbell Bench Press ve Barbell Curl'de 45 saniye, diğer hareketlerde ise 30 saniye idi. Hareketler arasında ise 60 saniye dinlendim.
1. Gün
Göğüs
Bench Press 12-12-10-10 (80 kg x 2, 90 kg, 80 kg)
Incline Dumbbell Fly 12x4 (12'şer kg)
Incline Dumbbell Bench Press 12-12-10-10 (24'er kg)
Chest Dips & Push-up 12 & 10 x 4 (Vücut ağırlığı ile)
Biceps
EZ Barbell Curl 12-12-10 (27.5 kg, 32.5 kg x2)
Incline Dumbbell Hammer Curl 12-10-12 (10'ar kg)
Seated Close Grip Concentration Curl 12-12-10 (20 kg)
Karın
Weighted Crunch & Bicycle Crunch & Toe Touch 15 & 8 & 12 x 4 (10 kg alarak)
Bottoms Up 12 x 4 (Vücut ağırlığı ile)
Göğüs antrenmanından memnunum, vücudumun vereceği tepkiye göre tamamen aynı bırakabilirim.
Biceps antrenmanında Incline Hammer Curl'den oldukça memnun kaldım. Incline Dumbbell Curl'e programımda yer vermediğim için içim rahat değildi fakat bu hareket içime sindi. Seated Close Grip Concentration Curl ise çalıştığım bench yüzünden pek rahat olmadı. Gelecek hafta Spider Curl ile değiştirebilirim. Uygulaması daha rahat olur.
Karın antrenmanında Bottoms Up'a biraz daha çalışmam gerek. Ekstra ağırlık ile daha iyi verim alacağımı düşünüyorum fakat milyon dolarlık spor kompleksinde bileğe bağlanan doğru düzgün bir ağırlık yok...
Yarın sabah kalkar kalkmaz kardiyo yapacağım. Günün ilerleyen saatlerinde ise quadriceps & iç bacak & kalf antrenmanım var.
Daha önce sorular gelmişti Ramazan ile ilgili, sizler için şu konuyu hazırladık : Ramazan Ayında Vücut Geliştirme Rehberi | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Bu sene içerisinde bir dönem biz de göğüs & triceps, sırt & biceps denedik ama verim alamadık malesef. Ayrı kol günümüz yoktu, belki de asıl sebep budur fakat göğüs & triceps, sırt & biceps bizde iyi sonuç vermemişti.
1. Gün
Göğüs
Bench Press 12-12-10-10 (80 kg x 2, 90 kg, 80 kg)
Incline Dumbbell Fly 12x4 (12'şer kg)
Incline Dumbbell Bench Press 12-12-10-10 (24'er kg)
Chest Dips & Push-up 12 & 10 x 4 (Vücut ağırlığı ile)
Biceps
EZ Barbell Curl 12-12-10 (27.5 kg, 32.5 kg x2)
Incline Dumbbell Hammer Curl 12-10-12 (10'ar kg)
Seated Close Grip Concentration Curl 12-12-10 (20 kg)
Karın
Weighted Crunch & Bicycle Crunch & Toe Touch 15 & 8 & 12 x 4 (10 kg alarak)
Bottoms Up 12 x 4 (Vücut ağırlığı ile)
Göğüs antrenmanından memnunum, vücudumun vereceği tepkiye göre tamamen aynı bırakabilirim.
Biceps antrenmanında Incline Hammer Curl'den oldukça memnun kaldım. Incline Dumbbell Curl'e programımda yer vermediğim için içim rahat değildi fakat bu hareket içime sindi. Seated Close Grip Concentration Curl ise çalıştığım bench yüzünden pek rahat olmadı. Gelecek hafta Spider Curl ile değiştirebilirim. Uygulaması daha rahat olur.
Karın antrenmanında Bottoms Up'a biraz daha çalışmam gerek. Ekstra ağırlık ile daha iyi verim alacağımı düşünüyorum fakat milyon dolarlık spor kompleksinde bileğe bağlanan doğru düzgün bir ağırlık yok...
Yarın sabah kalkar kalkmaz kardiyo yapacağım. Günün ilerleyen saatlerinde ise quadriceps & iç bacak & kalf antrenmanım var.
Daha önce sorular gelmişti Ramazan ile ilgili, sizler için şu konuyu hazırladık : Ramazan Ayında Vücut Geliştirme Rehberi | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
lethe benim verim aldığım yada aldığımı zannettiğim bi önerim var onuda bi düşün derim
normalde bicepsi ve tricepsi ayrı günlerde çalışıyorum(göğüs biceps - bacak triceps)
ancak geride kalan triceps ve bicepslerimi geliştirmek için sırt günu sonuna 2 hareket biceps
göğüs günü sonunada 2 hareket triceps ekliyorum
bu bana fayda verdi
ölçü olarak kıyaslama yapmadım ama görüntü olarak aldığım tepkiler bu yönde
Bu sene içerisinde bir dönem biz de göğüs & triceps, sırt & biceps denedik ama verim alamadık malesef. Ayrı kol günümüz yoktu, belki de asıl sebep budur fakat göğüs & triceps, sırt & biceps bizde iyi sonuç vermemişti.