sayın berkay kardesım romanian deadlift i sırt harketı diye yapıyor ve biliyordum ama siz bacak antremanında yapıorsunuz komplex bi harketmı yoksa tamamen benım cahılımle ılgılımı eger oyle ıse yanlıs yapmısm sırt idmanında en son harketım oluyor genelde
Fiyatı ne kadar, etten ucuzdur inşallahsebzeli soya eti ayrı bi lezzetli oluofiyat olarak ucuz ve pratik yapımı
ekmek ile yapılan köfte gibi tadı oluo
gerçek etin yerini tutamaz ancak arada denenebilir
Tavuk göğüs ben yarim kiloyu 4 e aliyorum, pişince 150 grama yakını buhar oluyor gerçi ama yine de daha ucuz200 250 gr. mı ne paket 3.5 civarı yanlış hatrlamıosam[DOUBLEPOST=1394103966][/DOUBLEPOST]şöyle bişi de var tavuk daha ucuz göğüs yarım kilo 6 tl civarı[DOUBLEPOST=1394104475][/DOUBLEPOST]hatta baktım fiyat listesine suan güncel oalrak 200 gr doğalsan soya eti kuşbası 3.35
[DOUBLEPOST=1394104559][/DOUBLEPOST]garip şeyler garipten kastım farklı şeyler denemek lazım ağız tadını geri kazanmak acısından
![]()
Usta naptın sen ya ben kilosunu 13 liraya alıyorum,150 gramının buhar olduğunu ilk defa senden duydum.Kafamda soru işaretleri bıraktın bugün tartcam yeniden pişmiş ağırlığı daTavuk göğüs ben yarim kiloyu 4 e aliyorum, pişince 150 grama yakını buhar oluyor gerçi ama yine de daha ucuz, farklı şeyler denemek lazım dediğin gibi..
Fakirlik işte buluyorsunUsta naptın sen ya ben kilosunu 13 liraya alıyorum,150 gramının buhar olduğunu ilk defa senden duydum.Kafamda soru işaretleri bıraktın bugün tartcam yeniden pişmiş ağırlığı da
Soya etini de bir türlü deneyemedim.Çok merak ettim kısa zamanda tatmak istiyorum.
Sen 400 ü 20 gram uzerinden hesapliyorsan zaten benim verdiğim değerlere yakın oluyor yine, ben 260 ı 30 dan sen 400 u 20 den hesapliyorsun, aynı hesaba geliyor nerdeyse..Bu tartışmaya açık bir konu aslında. Kendimden örnek vereyim. Hergün 400gr tavuk göğüsü pişmemiş ağırlık olarak , yağsız tavada kızartırım. Bu 400gr pişmemiş tavuk yaklaşık 250-260gr pişmiş tavuğa denk gelir. Ama her zaman pişmemiş değer üzerinden protein karb ve yağ oranını hesaplıyorum.
Soru işaretleri oluştu kafamda.
Senden yana sorun yok, 400 ü 30 dan hesaplayanlar varsa sıkıntı olur.. yuvarlama 30 diyorum genelde benim kullandığım sayaç 30,76 hesapliyor..Aslında her ikiside yaklaşık aynı değerlere sahip oluyor. Derisi alınmış 100gr tavuk göğüsü tavada kızartılmış yaklaşık 33gr protein içerdiği yazıyor. 400 gram tavuk pişmiş olarak 260 çıkarken, 200gr tavuk pişmiş 130gram çıkacağından. Pişmiş 130gr tavukdaki protein değeri 42gr gelecektir. Bu da pişmemiş olarak 200gr tavukdaki protein değeriyle hemen hemen aynı zaten. Gereksiz yere endişe etmişiz.
sayın berkay kardesım romanian deadlift i sırt harketı diye yapıyor ve biliyordum ama siz bacak antremanında yapıorsunuz komplex bi harketmı yoksa tamamen benım cahılımle ılgılımı eger oyle ıse yanlıs yapmısm sırt idmanında en son harketım oluyor genelde