Sisteki siluet
Üye
Olay boşlukları doldurmak diyor adam kısaca
. Haha. Yalnız mutfakta çalışması aynı ben. Sesame Seeds in 4. ölçüsünde yarıldım ya
yerlere yattım gülmekten. Uzun süredir ben de izlememişim bu adamı. İyi geldi.

Lethe , set aralarında kronometre tutuyor musun? Yoksa Scooby'nin bahsettiği gibi telefondan alarm mı kuruyorsun?
Scooby'nin dönmesine sevindim. Tehditler yüzünden eski sitesini kapatıp oturduğu evden de taşınıp ortadan kaybolmuştu.Dünkü tariften sonra biraz daha inceledim Scooby'nin paylaşımlarını. Sitesi değişmiş. Eski sitesi de oldukça kullanışlı ve sadeydi, yeni sitesi de çok kullanışlı ve göze daha çok hitap ediyor. Yeni site diyorum gerçi ama belki adresini değiştireli uzun zaman olmuştur.
Sitenin adresi : Look Great! - Sweat For Health
Kahvaltıdan önce bakınırken şöyle bir kısa video gördüm.
Altındaki açıklama da güzel :
"To keep your workouts from getting derailed by text messages, emails, or music searches use this simple tip. After you finish every set, set your alarm for 2 minutes or whatever your rest time is. When the alarm goes off you have to stop what you are doing and lift no matter what you are doing. If what you are texting is so important that it is more important than keeping your workout on track then do it BEFORE you start your workout. Remember what you are there for, the timer will constantly remind you. You might actually find that its too annoying to try to multitask and just concentrate on your workout rather than playing with your phone.
Not only does this excessive smart phone usage kill your gainz and waste your time but it wastes the time of others in the gym as well. The gym is a shared resource and if everyone hogged the equipment for 10 minutes between sets, how upset would that make you?
Set the alarm or leave the iPhone/Android in the car!"
NOT : Mesajı yazdıktan sonra farkettim, aylığı 4.99 dolardan "Silver Membership" diye geçen bir üyelik kısmı da açılmış, ücretsiz üyelik kısmı da var. Eski sitesinde ücretli üyelik yoktu sanırım. Merak edip özel üyelerin faydalanabileceği özelliklere de baktım. İçerik farkı yok, diğer sitelerde olduğu gibi paralı içerikler yok. Sadece birebir hizmet sağlıyor anladığım kadarıyla. Bence gayet adil. Uzun süredir takip ediyorum Scooby'i, maddi bir gelir sağlarken bile bunu güzel bir yolla yapmış.
Scooby'nin dönmesine sevindim. Tehditler yüzünden eski sitesini kapatıp oturduğu evden de taşınıp ortadan kaybolmuştu.
4chan'e attığı birkaç mesajdan sonra bir takım tipler özel hayatıyla ilgili bazı bilgileri ifşa etmiş. Bunun üzerine tehdit telefonları, mektupları falan almaya başlayınca çekinmiş adam. İnternet sitesini kapatıp evinden de taşınmıştı, bir süredir ortada yoktu. Tehdit ve taciz edilmesinin belli bir sebebi yok, insanların başına dert açmaktan zevk alan modern internet sadistlerine denk gelmiş ne yazık ki.Sebep nedir
Bitkisel olunca mutlaka bir arıza çıkacak yani, hayal kırıklığıCevizde ALA omega 3 yag asidi var Steelhammer, aldigin suppda ise EPA/DHA.
Merhaba Berkay,Günlüğü takip edenlere birkaç sorum var :
- Yakın zamanda gecikmeli kas ağrısı (DOMS) konusunu detaylı olarak araştırmayı düşünüyorum. Neredeyse her bacak antrenmanından sonra DOMS olmasına rağmen diğer bölgelerde bu durum çok daha nadiren gerçekleşiyor. Aynı antrenmanı yaptığımız Gülce ve Berkay'ın dışında başkalarının da benzer şeyleri yaşadıklarını duydum. Bu konuyu daha önceden araştırmış olan var mı ?