Fotoğraf ve küçük bir video ekleyerek günlüğü renklendirmek istiyorum.
Supplement güncellemesi yapayım detaylara geçmeden önce. NOX denemeyi düşündüğümü söylemiştim daha önce, bugün Assault MP'ye başladım. Psikolojik olarak kendimi çok hazırladığımdan mıdır bilmiyorum fakat daha ilk günden güzel etki aldım. Salona gidene kadar arabada bile yerimde duramadım. Bunun yanında uygun fiyata bulduğum için Gaspari Glutamine aldım, yatmadan yarım saat önce bir ölçek olarak kullanmaya başlayacağım. Multipower BCAA bitmek üzere, Universal Atomic 7 aldım, içerik olarak oldukça güzel göründü. Whey'de Dymatize Iso 100'ü yarıladım, ON Gold Standard Whey'e göre servis sayısı düşük fakat uzun süredir ON kullandığım için farklı markaları da deniyorum vücudun alışmaması adına.
Multivitamine 1 hafta civarında ara verdiğimde vücudumda olan kas titremelerinden bahsetmiştim, Olimp Multivitamin kullanmaya başlayınca o titremeler geçti, 30 servislik ilk pakedi bitirdim bugün. 2 paket daha aldım, Opti-Men'in bulunmadığı şu sıralar Olimp Multivitamin ile devam ediyorum. Animal Pak'ın içerik olarak bana ağır geleceğini düşünüyorum, aynı zamanda fiyatı da oldukça pahalı.
NOX'un da olumlu etkisiyle kilo artışlarının olduğu bir bacak antrenmanı çıkardık.
Serbest Squat'ta son sette 6 tekrarla 150 kg'ı gördüm. Gelecek hafta da aynı güç ve motivasyon olursa kiloyu daha da artırabilirim ama buradan sonrası çok ciddi ağırlıklar olduğu için tereddüteyim açıkçası.
Strap'lerimi spor çantamda unuttuğum için geçen haftaki maksimumuma çıkamadım bu hafta Romanian Deadlift'te. Hala strapleri %100 verimle kullanamıyor olsam da ciddi yardımı var tutuş konusunda.
Walking Lunge'da ik haftadır herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Son sette 28'er kg'a kadar çıktım.
Leg Extension ve Leg Curl'de de kilo artışı oldu. Leg Extension'u 4 sette de 15'er tekrar yapıyoruz, Leg Curl normalde 12-12-10-10 şeklinde fakat onu da 15'er tekrara çekmeyi deneyeceğiz haftaya.
Calf için Smith Machine Calf Raise yaptık 6 set. Eski salonumda eğimli Leg Press'te yaptığım calf antrenmanlarını arıyorum açıkçası. Salonun tek eksiğini burada görüyorum.
5. Gün
Bacak
- Serbest Squat 15-12-10-8-6 (60 kg, 100 kg, 120 kg, 140 kg, 150 kg)
- Romanian Deadlift 12-10-8-6 (60 kg, 80 kg, 100 kg x 2) (Gelecek haftadan itibaren ilk seti 80 kg'a çekiyorum)
- Dumbbell Walking Lunge 16-16-16-14 adım (16'şar kg, 20'şer kg, 24'er kg, 28'er kg)
- Hammer Strength Leg Extension 4 x 15 (50 kg, 60 kg, 70 kg, 80 kg)
- Single Leg Curl 12-12-10-10 (50 kg, 55 kg, 60 kg, 65 kg)
- Smith Machine Calf Raise 6 x Maximum (129 kg, 89 kg x 5) (İlk setin ağır geldiğini düşünüp 20'şer kg'lık birer plaka çıkardık)