Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence en doğrusu 1-2 cm kala durmak. Hatta hiçbir harekette 0 noktasına inilmemeli diye düşünüyorum yaptığınız hareket ne olursa olsun iterkende çekerkende ağırlığa direnç gösterilmeli.
Bende bu şekilde yapıyorum.
Ancak kafamı indirirken kaldırmıyorum, hep sabit kalıyor.
Bunun yanında dirseklerimi tam düz konuma getirmiyorum ki eklemlere yük binmesin.
Benchte 1cm felan kalıyor vücuduma deymesine.Bench press birde gırtlağa niye indirilsin veya karına niye insin
Scott Herman How To: Barbell Bench Press - YouTube bu videoda bench press formunu anlatıyor.Ayrıca yaparken ayaklar tamamen yere basık olmalı güç alınmalı ve anlatan şahıs belini boşluk bırakıyor hafif onu yapmaya dikkat ediyorum ama tam olarak etkisini bilmiyorum , videoda farkettiyseniz alt kısımdan sırta kadar olan kısım belden başlıyan yani bench yaparken havada hafif boşluk bırakarak yapıyor bench pressi.