Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

ya birşey sorucam ben 20 sağ 20 sola takıyorum yani 40 kg oluyor dimi ? :) demirin kilosunudamı söylüyorsunuz

kilo yada lbs hangisi olduğuna bağlı birde 20 kilo bar ağırlığı var

Bu aralar 10 ar kilo takıp 3*20 tekrar yapıyorum. Normalde 60-65-70-75 yapıyorum. Barı yirmi kilo hesapladım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-----------------------------------------------------------------------------Eylül-Ekim 2012
Bir miktar off topiğin ardından yine kilo yazacak birisi karşınızda.. : ))

Smith makineden devam ediyorum. Gerçekten güçlü ve güvenilir birisini bulmadan serbest bench biraz tehlikeli..

110kg ile rahat çalışmaya başladım.. Nizami 12 tekrar çıkıyor. Şimdilik normal çalışmaya 110kg ile devam..

Bazende weightlifterci tarafım ağır basıyor ve benchte güç denemesi yapıyorum..

Geçen hafta yaptığım denemede 130kg da tek tekrar hedeflediğimde yardımsız 3 tekrar çıkınca oldukça sevinmiştim.

Bu haftada 130 kg yardımsız tam 5 tekrar yaptım.. 6. tekrarın başlangıcıyla
"ırrgh yardım!!" efektini vermem bir oldu. Ama gerçekten iyi hissettim..
-----------------------------------------------------------------------------20 Nisan 2013
Benchi biraz daha ilerlettim, geçen haftaki denediğim tek tekrarlar aynen şöyle;

120x1
130x1
140x1
150x1 (çok az yardımla)

Yukarıdaki denemeleri yılda 1 veya 2 kez yapıyorum max. kaldırdığım kiloyu görebilmek için dirseklerim sakatlanmaya çok müsait..

Bu haftaki antremanımda ısındıktan sonra smithte
110 kg 18 tekrar
120kg 12 tekrar
130kg 9 tekrar şeklinde b. p. yaptım..

Gelişimimi kayıt altında tutabilmek adına bu konuya ayrıca minnettarım :)
-----------------------------------------------------------------------04 Şubat 2014

Yaklaşık 2 aydır göğüs antrenmanlarını üst göğüsten başlatıyorum, orta göğüsüm üst göğüse nazaran çok önde olduğundan uzun süre de böyle devam edeceğim gibi görünüyor..

Dün akşam bu spora başladığım ilk salonda eski arkadaşlarımla bir göğüs antrenmanı yaptık ve hem flat bench max'ını ölçme açısından hem de eskileri yad etmek için antrenmana orta göğüsten başladım..

Kilolar aynen şöyle;

Isınma+

130 kg 12 tekrar
140 kg 10 tekrar
150 kg 8 tekrar
160 kg 6 tekrar
170 kg 3 tekrar
180 kg 2 tekrar

Bar dahil ( bar 10 kg) serbest bench.

Böyle bir denemeyi en aşşa 6-7 ay daha yapmam, ama bundan sonraki ilk bench denemesinin videosunu paylaşmayı düşünüyorum.

Saygılarımla..

Rambo geçen nisan ayına göre 7 aylık bir süre zarfında inanılmaz bir güç artışı yaşamışsın, üstüne üstlük önceki veriler smith machine verileri iken yeni veriler serbert çalışma verileri. Çok sağlam bir kürdesin anlaşılan.

Rambo geçen nisan ayına göre 7 aylık bir süre zarfında inanılmaz bir güç artışı yaşamışsın, üstüne üstlük önceki veriler smith machine verileri iken yeni veriler serbert çalışma verileri. Çok sağlam bir kürdesin anlaşılan.
Münzevi aslında kürde değilim sadece bu güne kadar göğüs antrenmanlarımı hep flat bench press odaklı yaptım. Bu aslında heybetli bir göğüs inşa etmek için son derece yanlıştı. Ama bu durumu bildiğim halde sol olmzumun azizliğine uğradığımdan ve salonlarda istediğim eğimde üst göğüs sehpası bulamadığımdan bu güne kadar hep orta göğüs odaklı çalıştım ve sürekli kendimi aşmaya gayret ettim, onun sonucunda da gelişim açısından böyle gereksiz ağırlıkta kilolalar kaldıran birisi oldum ((:

Ama bu işe 20 yıl emek vermiş ve zamanında benim düştüğüm bu orta göğüs hatasına düşmüş saygı değer bi abimizin yazısı beni göğüs antrenmanlarımda köklü değişiklikler yapmaya ikna etti, üst göğüs odaklı çalışmak gibi (: 'Dennis JAMES'

Dediğim gibi sol omzumun fazla ağırlık sevmemesi ve üst göğüse gereken önemi vermememden dolayı 2 ay önce üst göğüs odaklı antrenmanlarıma başladığımda serbest ağırlıkta maksimum 100 kiloda çalışırken şu an 120-125 kiloda çalışabiliyorum, 1RM denemeye gerek duymadım.

Özellikle son 5-6 ayda spor için yaşadım diyebilirim örneğin aynı gün içerisinde çoğu günler beslenmemde hem 1'5-2kg kadar tavuk, hemde 20 ye yakın tam yumurta vardı (sadece bunları yemesi bile bir çok arkadaşımız için eziyet olduğundan belirtiyorum) yine kaçınılmaz bir yağlanmayla beraber kilo artışı yaşadım 7 ay önce 99-100 kg iken şu an 107-108 kilo dolaylarındayım..

Aslında işi bilen, bu işin içinde olan kişilerce kürde sanılmak hoşuma gitmiyor değil ((:
Bi antrenör arkadaşım da benim olmadığım bir ortamda "o ne kürlere girmiştir" gibi bir ifade kullanmış, sonradan kulağıma geldi ve beni gerçekten motive etti (:

Saygılarımla..

Eh yani bundan ala kür mü olur, günde 1.5-2 kg tavuk ve 20'ye yakın yumurta. :)
Şaka bir yana, doğal beslenmenin önemini gösteren harika bir gelişim olmuş. Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

110 x 5
Flex Wheeler in en iyi zamanında 200 kilo bastığını düşünürsek forumda ona yakın arkadaşlar var. ne güzel. hemde ilaçsız. Flex in o kiloları büyüme hormonu insülin tonla steroid ve daha bilmediğimiz tonlarca ilaçla bastığını düşünürsek forumda genetik harikaları var. Türkiyeden dünya çapında vücutçular çıkması beni gururlandırmıyor değil

Son düzenleme:
lethe 552 açıkcası bayadır gırmıyordum foruma spordan da uzak kaldım az tekrar basladım gerci videonu izledim 1 kac gucun cok fazla kıskandıracak sekılde fazla gucun var acıkcası .vucuduna hic anbolık girdimi yada su an varmı cok merak ettım bunu 60 k ıle barfix her babağııdın harcı değil

Back
Yukarı