125 kilo geliştirmeye devam
130 kilo iki tekrar ciktim

125 kilo geliştirmeye devam
ya birşey sorucam ben 20 sağ 20 sola takıyorum yani 40 kg oluyor dimi ?130 kilo iki tekrar ciktimufak bir yardim aldim
ya birşey sorucam ben 20 sağ 20 sola takıyorum yani 40 kg oluyor dimi ?demirin kilosunudamı söylüyorsunuz
anladım teşekkür ederimkilo yada lbs hangisi olduğuna bağlı birde 20 kilo bar ağırlığı var
Münzevi aslında kürde değilim sadece bu güne kadar göğüs antrenmanlarımı hep flat bench press odaklı yaptım. Bu aslında heybetli bir göğüs inşa etmek için son derece yanlıştı. Ama bu durumu bildiğim halde sol olmzumun azizliğine uğradığımdan ve salonlarda istediğim eğimde üst göğüs sehpası bulamadığımdan bu güne kadar hep orta göğüs odaklı çalıştım ve sürekli kendimi aşmaya gayret ettim, onun sonucunda da gelişim açısından böyle gereksiz ağırlıkta kilolalar kaldıran birisi oldum (Rambo geçen nisan ayına göre 7 aylık bir süre zarfında inanılmaz bir güç artışı yaşamışsın, üstüne üstlük önceki veriler smith machine verileri iken yeni veriler serbert çalışma verileri. Çok sağlam bir kürdesin anlaşılan.