Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)
105 kg 4 set 6 tekrar yapıyorum , spora 2 yıl ara vermiştim şuan tekrar başladım ve 3 ayımın sonlarındayım , her ne kadar kilom eskiye nazaran fazlada olsa eski kuvvetimi yakalayamadım.....
105 kg 4 set 6 tekrar yapıyorum , spora 2 yıl ara vermiştim şuan tekrar başladım ve 3 ayımın sonlarındayım , her ne kadar kilom eskiye nazaran fazlada olsa eski kuvvetimi yakalayamadım.....
Bar ağırlığı 10kg mi oluyor genelde? Eğer öyleyse, 60 + 10 = 70kg. 5 tekrar yaptım. Tek seferde en fazla kg. kaldırma rekorunu hayatımda hiç denemedim. Muhtemelen tek seferde 90-100 arası kaldırabilirim 1 tekrarda.
Evde 24 kilo dambılla yapabiliyorum. Geçen komşunun garajdan flanşları yürüttüm. Hayatımda ilk defa 40 kilo bastım. Dambılla yapmak daha zor herhalde pek bar tecrübem yok.
ben de yazayım ilerde baktıkça ne kadar geliştiğimi görürüm.
boy:1.75
kilo:75
6.ayım bb'de.
takılan toplam plaka ağırlığı 50kg.bar olimpik bar yani 20kg.
toplamda 70 kg.
4x10 çıkarıyorum.son iki sette biraz yardım alıyorum.
dipnot: pazartesi yani 16 Nisanda toplam ağırlığı 80 yapmayı düşünüyorum.