Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

110 kg x 3 set 8 tekrar ..

85 kiloyu 2 kere anca kaldırırken 15 gün boyunca 3 ölçek protein aldım 1 sabah kalkınca yarm saat sonra 1 spor öncesi suyla 1 spor sonrası sütle ve ek olarak hergün 10 yumurta beyazı 300 400 gram tavuk eti ızgara vsvs 10 tekrar yapablyrm kolaylkla hatta zorlasam 12 13 olur kesinlikle protein diyorum

eğer bar sayılıyor ise ve bar ağırlığı 10 kg ise ...

50 kilo ile yardımsız 15-20 tekrar
90 kilo ile yardım ile 4-5-6 tekrar arasında yapıyorum...

boy : 1.81
kilo : 81

bugün göğüs günüm büyük ihtimale bench giricem yinede yanlışım varsa bugün teyid eder burdan editlerim..ama sanırım bu şekilde...

eğer bar sayılıyor ise ve bar ağırlığı 10 kg ise ...

50 kilo ile yardımsız 15-20 tekrar
90 kilo ile yardım ile 4-5-6 tekrar arasında yapıyorum...

boy : 1.81
kilo : 81

bugün göğüs günüm büyük ihtimale bench giricem yinede yanlışım varsa bugün teyid eder burdan editlerim..ama sanırım bu şekilde...

demircan , bizim salondaki barlar olimpik bar , olimpik bar ise ortalama 20 kg gelir thums:

yani yaptığını düşündüğün ağırlğın üstüne bir 10 kg daha koy :D onu basıyorsun işte sen weightlifter :D

Daha spora başlayalı 2 hafta oldu.4*8 55kg(bar dahil) yapıyorum.İlk sette zorlanmıyorum ama son sete doğru baya zorluyor: )

Boy:184 kilo 69.5

85 kiloyu 2 kere anca kaldırırken 15 gün boyunca 3 ölçek protein aldım 1 sabah kalkınca yarm saat sonra 1 spor öncesi suyla 1 spor sonrası sütle ve ek olarak hergün 10 yumurta beyazı 300 400 gram tavuk eti ızgara vsvs 10 tekrar yapablyrm kolaylkla hatta zorlasam 12 13 olur kesinlikle protein diyorum

Spor sonrası kasların acil ihtiyacı olan proteini sağlamak için kana çabuk karışan whey proteini tercih edilir, sen bunu sütle alarak etkisiz kılıyorsun. Suyla veya meyve suyuyla almalısın. Spordan hemen sonra almanın mantığı o zaten, sütte emilimi yavaş olan casein proteini vardır bir anlamı olmaz aldığın proteinin.

demircan , bizim salondaki barlar olimpik bar , olimpik bar ise ortalama 20 kg gelir thums:

yani yaptığını düşündüğün ağırlğın üstüne bir 10 kg daha koy :D onu basıyorsun işte sen weightlifter :D

sultanmehmed; sen hangisinden bahsediyosun yani bağımsız olan sehpadanmı yoksa arka alandaki kancalı ( genelde omuz çalıştığımız )makinadnamı ..hangisi 20 kg..eğer normali 20 kg ise kancalısı rahat 25 kg vardır :)

Son düzenleme:
Spor sonrası kasların acil ihtiyacı olan proteini sağlamak için kana çabuk karışan whey proteini tercih edilir, sen bunu sütle alarak etkisiz kılıyorsun. Suyla veya meyve suyuyla almalısın. Spordan hemen sonra almanın mantığı o zaten, sütte emilimi yavaş olan casein proteini vardır bir anlamı olmaz aldığın proteinin.

proteın tozlarının bıle paketlerınde b6 vıtamınıyle almanız önerılır yazılır?
b6 vıtamınıde sut ve sut urunlerınde vardır kaldıkı?
sütle whey karısınca süt pro tozunu caseınemı cevırıo pardonda?

4. yılım 83 kg yim tamamen doğalım 20 yaşındayım 120 kg 3x yapıyorum flat bench te yardımsız. ( yok ben inanmıyorum vay kardeşim böyle diyen olursa p.m atsın ben ona video yollarım :) ]

proteın tozlarının bıle paketlerınde b6 vıtamınıyle almanız önerılır yazılır?
b6 vıtamınıde sut ve sut urunlerınde vardır kaldıkı?
sütle whey karısınca süt pro tozunu caseınemı cevırıo pardonda?

Whey proteini başka, Casein proteini başkadır.

İdmanlardan sonra whey proteinin alınma nedeni kana hızlı karışmasından dolayıdır. Süt ile karıştırıldığında etkisi azalabilir, ancak buna neden sütün içerisindeki protein değil, yağdır. Zaten o yüzden whey proteini aldıktan sonra falan 1 saat yağlı bir şeyler önerilmez.

Whey proteini de yağsız süt ile alınmalıdır maksimum etki için. Suyla alınacak ya da meyve suyuyla alınacak diye bir şey yok kesinlikle.

ısınma 60 kilo 25/30 tekrar
70 kilo 12
80 10
90 10
100 8
100 5-6

Back
Yukarı