ben fazla zorlamadığım zaman 400 kilo basıyorum.zorlayınca 450ye çıkıyor.
Arkadaşlar , 20 kg bar olmak üzere ; 20 + 20 ağırlıkla birlikte toplamda = 60 kg ile nizami olarak 3*8 yapıyorum . buraya kadar herşey iyi güzel ..
fakat ağırlığı 25 + 25 yaptığımda ( toplamda 70 kg oluyor) doğru düzgün barı kaldıramıyorum bile.Haftalardır bunu aşamadım.Mutlaka başımda birini bulundurup yardım ettirmeme rağmen hep aynı hep aynı
göğüslerim de en zayıf noktam , ben en çok göğüslerimin gelişmesini isterken en az onlar gelişiyor :S
bu ağırlığı nasıl aşıp artırabilirim arkadaşlar önerisi olan var mı ??
Herkes 60 ile 150 arası kaldırıyo Benim 4. ayım ben neden 20 den fazla kaldıramıyorumYaş:16 Boy:1.86 Kilo:87 güçsüzmüyüm neyim anlamadım
![]()
sabır güzel şey ama 4 ay boyunca aynı ağırlıklara taklıp kalmak soru işareti.sorunun cevabı sabır , biraz daha sabret ...thums:
sabır güzel şey ama 4 ay boyunca aynı ağırlıklara taklıp kalmak soru işareti.
5 aydan sonra destek besin olarak protein tozu alabilirsin + günlük beslenmende dışardan en az 50-60 gr protein al protein tozundan da 40 gr protein al yaklasık 100 gr aldığın zaman gelişmedeki farkı sende göreceksin
100 gr tavukta 20 gr protein
100 gr yumurta beyazında 20 gr protein (7 adet)
100 gr yağı süzülmüş konserve ton balığında 25 gr protein
bu şekilde değişmeli olarak günlük besin ihtiyacını bunlardan karsılayabilirsin. biraz arastırmayla bunların daha fazlasına ulasabilirsin elinde interne gibi bir nimet varken ulasamaman imkansız![]()