PrensDK
Üye
Berkay'ın en büyük zevki bench ve onu tanımayan yok forumda. O yazsın ona laf etme diğerlerini değerlendir senSende kur yap sende basarsin. Şu sayfaya kürsülzer yazsin lutfen

Berkay'ın en büyük zevki bench ve onu tanımayan yok forumda. O yazsın ona laf etme diğerlerini değerlendir senSende kur yap sende basarsin. Şu sayfaya kürsülzer yazsin lutfen
estağfurullah abi arkadaşta haklı ama yazarım buraya onu söyleyimBerkay'ın en büyük zevki bench ve onu tanımayan yok forumda. O yazsın ona laf etme diğerlerini değerlendir sen![]()
172.5 kg doğalken basabiliyordum kürle rekor 182.5 kg oldu çok bi fark yokBen kurlu olduğu icin bassın bi zahmet diyip emeğini yok saymiyorum. Ama bu sayfanın arldı oyleyse yazmasın yani millet ben nasıl basamiyorum moduna giriyor
Beytullah'ta ilaç var.Youtube de yayini olan beytullah 200 falan basıyor diyorlardi
Beytullah'ta ilaç var.
Ben doğal 150-160 bandına zor ulaşılacağını düşünüyorum aşırı kilo almadan ama şahsi fikrim bu. Seneler boyu spor yapıp küre giren arkadaşlarımın da anca kürle aştığı bir bariyerdi.
Ben 80kg civarındayım. 100x13 yeni rekorum ve tahminen 135-140 zor yaparım. 130 falan olabilir düşmüş maksimumum çünkü 132.5 yaptığımdan beri 20 kg verdim.