Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

100 kg 7 tekrar başarırsan 120 basarsın tek seferde:)

Hocam artik daha fazla kuvvete yonelik çalışıyorum. Bugün 108 kilo ile 3 tekrar ile acilisi yaptim, 103, 98,98, 93 seklinde azalttim. En sonra 80 kiloyla pump icin calistim. Ancak sorunum 108 kiloyla 3 tekrar sonrası diger bastigim agirliklar epey düşüyor. 108 kilo 3 tekrar orm ta 116 kiloya denk geliyor ancak 98 kiloda 4 tekrarı zorlanarak cikartiyorum. Bu da 108 kiloya denk geliyor. Ilk girsem 5 veya 6 yaparim belkide. Kreatin antremanin hemen basinda guc dususunu onleme konusunda etkili mi sence?

Hocam artik daha fazla kuvvete yonelik çalışıyorum. Bugün 108 kilo ile 3 tekrar ile acilisi yaptim, 103, 98,98, 93 seklinde azalttim. En sonra 80 kiloyla pump icin calistim. Ancak sorunum 108 kiloyla 3 tekrar sonrası diger bastigim agirliklar epey düşüyor. 108 kilo 3 tekrar orm ta 116 kiloya denk geliyor ancak 98 kiloda 4 tekrarı zorlanarak cikartiyorum. Bu da 108 kiloya denk geliyor. Ilk girsem 5 veya 6 yaparim belkide. Kreatin antremanin hemen basinda guc dususunu onleme konusunda etkili mi sence?
idman ortasında AOL ve bcaa kullan toparlayıci etkisi var ama maks gücü sadece ilk sette görürsün toparlar dediklerim ama bir nebze

eklemeli dambıl[DOUBLEPOST=1480263332][/DOUBLEPOST]spor geçmişimi ve bench rekorlarımı hafızamı bi zorlayıp hatırladım imzama yazdım

Son düzenleme:
100 kg 5 tekrar rpe 9 en iyi çıkardığım rakamlar bunlar 1rm deneme fırsatı bulamadım, 3 haftalık zorunlu bir aradan sonra toparlama sürecindeyim formuma kavuştuktan sonra güncelerim:)

bendede vardı 2 adet 25 lik yerden alıp havada 20 tekrar basıyordum ilk sette:D
onları verdim başkasına elimde 2 adet 60 lık var:D
Ben de bench press'de her hafta dambılların ağırlığını birazcık yükseltiyorum. Haftaya dambılların ağırlığını 250 gram yükseltecem. 2 tane 25 kilo dambıl ile bench press yapacam. Shoulder Press'de ağırlık artışı yapamıyorum ama Bench Press'de yapabiliyorum. Sandalye ile tabureyi birleştirip, üzerine yatarak bench press yapıyorum. Vücut ağırlığım 68 kilogram. Kilo almamaya gayret ediyorum. Kilo almadan ne kadar arttırabilecem Bench Press'i bakalım.

Geçen sene 89kg bulk dönemimde boy 1.82
120 kg 3 yardımsız
135 kg 4 tekrar (son tekrar yardımlı)
147,5 kg 1 tekrar az yardımlı 3.5 aydır spor yapmıyorum 5 gün oldu tekrar başladım kilom 85 5 gündür çok iyi besleniyorum kuvvetimi deneyim diye baktım 110 kg 4 tekrar attım :)

Back
Yukarı