Usapl rekorlari kanka o attigi
sadece usapl değil,drug tested-not tested tüm dünyadan federasyonların rekorları var o sıralamada.
Usapl rekorlari kanka o attigi
Pinkzepplin in attığından bahsetmiyorum. Hatta direk burdan alinma:sadece usapl değil,drug tested-not tested tüm dünyadan federasyonların rekorları var o sıralamada.
100 kg 9 defa ama dogru yaparak.Gecen gün adamlar gördüm gögüsüne indirmiyorlar ama mümkün oldugu kadar cok agirlik ki Masada desinki ben süper güclüyüm.
Gesendet von meinem Redmi Note 3 mit Tapatalk
estagfirullah.. bizim studyodaki adamlari kasdetiyorum.Eğer benden bahsettiyseniz buyrun videom 130 kg 10 tekrar![]()
abisi domuz etimi yiyosun maşallahın varEğer benden bahsettiyseniz buyrun videom 130 kg 10 tekrar![]()
110 kilo olduğum bulk döneminde 115 kg (bar dahil değil) ile 6 tekrar çıkarıyodum. şimdi 80 kiloyum 85 kg ile 6 tekrar çıkarıyorum[DOUBLEPOST=1455714623][/DOUBLEPOST]
abisi domuz etimi yiyosun maşallahın varbarı kırıcan
Tek seferde 172 .5 kg videom var bunu begendiyseniz onuda izleyin bu arada bari kirmak kolay degil 300 kg tasiyor bar rekor 335 kg ben neyimki110 kilo olduğum bulk döneminde 115 kg (bar dahil değil) ile 6 tekrar çıkarıyodum. şimdi 80 kiloyum 85 kg ile 6 tekrar çıkarıyorum[DOUBLEPOST=1455714623][/DOUBLEPOST]
abisi domuz etimi yiyosun maşallahın varbarı kırıcan
saçları niye kestin berkay ? biraz da kilo vermişin gibi geldisonunda![]()
çok uzamıştı saçlar ağzıma gözüme geliyordusaçları niye kestin berkay ? biraz da kilo vermişin gibi geldi
çok uzamıştı saçlar ağzıma gözüme geliyordusaçları niye kestin berkay ? biraz da kilo vermişin gibi geldi
genelde göğüs çalışırım hocam en son 150 kg 6 tekrar bastım bunun haricinde nadiren squat ve overhead presste yaparım 150 kg 6 tekrar 175 kg şeklinde dinlendiğim bir gün basıcam Allah'ın izniylepeki berkay hocam göğüs dışında kol sırt bacak falanda çalışıyomusun? tüm videol,narına baktım ama hepsi göğüs