Yahu Kenzo ,160 kg ,Kenzo 160,38 ay hep ayni kelimeler kim diyor abi 160 kilo naturel doğal sinir olduğunu? Dünyada bir dünya naturel strongman, power lifter , weight lifter var 200 kilolarla oynayan . Ha diyeceksin sen kaç basiyorsun en doğal hakkin? En iyi donemimde 75 kiloydu gucden ziyade estetik daha ön planda benim için .Bence Bench Press 165 kg nin üstü doğal basılamaz Bazı kişiler 160 ta kalır Kenzo karagöz mesela 165 nerden çıktı derseniz anabolik steroidlerden önce rekor floor presste 165 kg idi iki kişi eline verip tutuyor ve basıyor insan genleri fazla farklı değil 3-5 kilo fark eder Bench Press kilosu o zamanın en güçlü adamı 165 yapmış ufak gen farklılıklarından dolayı kenzo 160 ta kalmış bende 160 ta kaldım bellkide genlerlede hiç alakası yok sehpada biraz daha zor yerde biraz belden güç alıyon sehpada oda yok 160 kg de kalıyor o yüzden doğal çalışanlar bunları bir kaynaktan okumuştum internette body building gerçekleri yazın çıkar
Zaten sporda limitlendirme yapmak çok saçma bir mevzu. Ha bazı durumlar vardır. Mesela 100 metre 5 saniyede koşulamaz ama dünya rekoru 1 salise geliştirilebilir. 160 kilo üst limit için az.Yahu Kenzo ,160 kg ,Kenzo 160,38 ay hep ayni kelimeler kim diyor abi 160 kilo naturel doğal sinir olduğunu? Dünyada bir dünya naturel strongman, power lifter , weight lifter var 200 kilolarla oynayan . Ha diyeceksin sen kaç basiyorsun en doğal hakkin? En iyi donemimde 75 kiloydu gucden ziyade estetik daha ön planda benim için .
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bende bunu kastediyorum, bizzat bölümden bir arkadaşım genetik olarak güçlü biri 190 boyunda 120 kiloZaten sporda limitlendirme yapmak çok saçma bir mevzu. Ha bazı durumlar vardır. Mesela 100 metre 5 saniyede koşulamaz ama dünya rekoru 1 salise geliştirilebilir. 160 kilo üst limit için az.
Yazdığım şeyin seninle alakası yok seni kastetmedimBeyler nasıl okuyorsunuz? Dikkat ettiyseniz en iyi donemimde 75 kilo ile çalışıyorum diyorum gucden ziyade estetik önemli dedim konu güç olunca o örneklerini verdim
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben şu ağır bastım 200 kg 300 kg olayını hiç anlayamamışımdır zaten kas 200 bastın o zaman seni ödüllendirip daha hızlı gelişecem mi diyor ? Önemli olan hareketi yaptığın esnada hissederek nizami bir şekilde yapabilmek mesela salona yeni gelenleri görüyorum kaldıramayacakları ağırlığın altına ısrarla giriyorlar yardım eden partneri resmen kol çalışıyor yardım ederken egolardan arınıp salona girmek lazım..
bu arada reg park sıfır teknikle ( leg drive yok , arch yok , kanatları kullanma yok) 220+ kg ile bench press yapabiliyordu.50'li yıllarda bu işleri yaptığı düşünülürse doğal olma ihtimali yüksek. en azından kenzo doğalsa reg park hayli hayli doğaldır. demek istediğim kendini kısıtlama , 180 kg bench press yurtdışında oldukça yaygın , senin vücut ağırlığı avantajını da hesaba katarsan ilerleme imkanın var ama sistemli ve düzgün çalışman gerekiyor , yani sadece bench press yaparak olmaz , eric spoto gibi atletlerin çalışmalarını incele. ben muhtemelen doğalda 150-155 kiloda takılı kalırım. kür olaylarına başlayınca da 100 kiloya çıkarım ondan sonra artar muhtemelen.Bence Bench Press 165 kg nin üstü doğal basılamaz Bazı kişiler 160 ta kalır Kenzo karagöz mesela 165 nerden çıktı derseniz anabolik steroidlerden önce rekor floor presste 165 kg idi iki kişi eline verip tutuyor ve basıyor insan genleri fazla farklı değil 3-5 kilo fark eder Bench Press kilosu o zamanın en güçlü adamı 165 yapmış ufak gen farklılıklarından dolayı kenzo 160 ta kalmış bende 160 ta kaldım bellkide genlerlede hiç alakası yok sehpada biraz daha zor yerde biraz belden güç alıyon sehpada oda yok 160 kg de kalıyor o yüzden doğal çalışanlar bunları bir kaynaktan okumuştum internette body building gerçekleri yazın çıkar
bu arada reg park sıfır teknikle ( leg drive yok , arch yok , kanatları kullanma yok) 220+ kg ile bench press yapabiliyordu.50'li yıllarda bu işleri yaptığı düşünülürse doğal olma ihtimali yüksek. en azından kenzo doğalsa reg park hayli hayli doğaldır. demek istediğim kendini kısıtlama , 180 kg bench press yurtdışında oldukça yaygın , senin vücut ağırlığı avantajını da hesaba katarsan ilerleme imkanın var ama sistemli ve düzgün çalışman gerekiyor , yani sadece bench press yaparak olmaz , eric spoto gibi atletlerin çalışmalarını incele. ben muhtemelen doğalda 150-155 kiloda takılı kalırım. kür olaylarına başlayınca da 100 kiloya çıkarım ondan sonra artar muhtemelen.
Powerlifting konusunda yabancılar neden bizden öndeler? sadece genetik değil sanırım