Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

100x5 , 1rm ağırlığım 110-115 civarı olsa gerek,110 denedim fakat ötesini denemedim.bu arada tekrarlar touch-go yani full rom,ne half rom ne de spotter yardımı var.vücut ağırlığı 73-74kg,ağırlık geçmişim 14-15 ay.bu mesaj burada dursun,1 sene sonra 80-85kg vücut ağırlığında 140kg görebilmeyi umut ediyorum.

Son düzenleme:
3 aylık aradan ve hastalıktan sonra geri döndüm,hem de powerlifting ağırlıklı çalışmaya başlayarak. Düşük kalorili besleniyorum uzun süre öyle devam edeceğim sanırım, buna rağmen umarım buraya güzel rakamlar yazabilirim şimdilik yüklemede ikinci hafta iyi gidiyor gibi. :)

1 rm 60kg, bench presse başlayalı 3 ay oldu. Spor geçmişi 4-5 ay. Hedef vücut ağırlığının 1.5 katını mayıs bitiminde kaldırmak.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben burada kimsenin yalan söylediğini sanmıyorum açıkçası, çünkü senin forumda kişisel olarak kimse tanımıyor yalan söyleyip hava atsan ne olur? Yani inanılmayacak rakamlar da yok zaten, ben 95 KG ile 5 tekrar Bench Press, 130 KG tek tekrar Deadlift yapabiliyorum. "Forumun çoğu 100+ kiloları bile görmüyordur" gibi laflar çok saçma geliyor, 100 kilo çok aşırı fazla değil aslında, eminim buradaki bir çok kişi 100 KG ile çalışıyordur.

şimdilik 135 :) yakında birkaç video paylaşacağım.3 büyük lift arasından vücut ağırlığından en çok etkilenen hareket bench press ve ben pek ağır olmadığım için de doğal olarak en zayıf olduğum hareket bench press. haftada 3-4 kere bench press çalışıyorum. sakatlığımdan dolayı 1-2 aydır doğru dürüst deadlift ve high/low bar squat yapamadım , front squat ve high bar box squat ile idare etmeye çalışıyorum. bu da bench press'e yoğunlaşmamı sağladı. hedefim doğalda 80 civarı kilodayken 150 kg yapabilmek , başarabilirsem eğer neredeyse vücut ağırlığımın 2 katı olacak.

Son düzenleme:
şimdilik 135 :) yakında birkaç video paylaşacağım.3 büyük lift arasından vücut ağırlığından en çok etkilenen hareket bench press ve ben pek ağır olmadığım için de doğal olarak en zayıf olduğum hareket bench press. haftada 3-4 kere bench press çalışıyorum. sakatlığımdan dolayı 1-2 aydır doğru dürüst deadlift ve high/low bar squat yapamadım , front squat ve high bar box squat ile idare etmeye çalışıyorum. bu da bench press'e yoğunlaşmamı sağladı. hedefim doğalda 80 civarı kilodayken 150 kg yapabilmek , başarabilirsem eğer neredeyse vücut ağırlığımın 2 katı olacak.
vucut yağlanmadıkça kaslanarak 90 kilo iken basın:) İlla şu kiloda basacağım diye diretmeyin 95 kilo olursunuz 160 basarsınız:) Yağ ile alaklalı değill onu demek istiiyorum kenzo karagöz %10 civarı yağı varken 95 kilo ile 160 basıyor.

evet direkt olarak yağla ilgili değil tabi ki hatta bu yüzden -90 kg halterciler ve powerlifterlar daha yağsız oluyorlar çünkü vücut kütlesinin ne kadarı kassa o kadar faydalı oluyor. belli bir vücut ağırlığından sonra da artık alacağınız kuvvet faydası fazla artmamaya başlıyor ama yine de bir siklet kavramı var ki kuvvete direkt olarak etki eden şey denebilir. -83 kg doping testli junior ( 23 yaş altı ) raw bench press rekoru sanırsam 190 kg ( ki onun da doğal olduğu tartışılır ) +110 sikletinde ise bench press almış başını gitmiş ama deadlift ile aralarında abartılı bir fark yok. demek istediğim ağırlığı düşük kişiler deadlift'te iyi olsalar bile bench press'te genelde zayıf oluyorlar.

Bence Bench Press 165 kg nin üstü doğal basılamaz Bazı kişiler 160 ta kalır Kenzo karagöz mesela 165 nerden çıktı derseniz anabolik steroidlerden önce rekor floor presste 165 kg idi iki kişi eline verip tutuyor ve basıyor insan genleri fazla farklı değil 3-5 kilo fark eder Bench Press kilosu o zamanın en güçlü adamı 165 yapmış ufak gen farklılıklarından dolayı kenzo 160 ta kalmış bende 160 ta kaldım bellkide genlerlede hiç alakası yok sehpada biraz daha zor yerde biraz belden güç alıyon sehpada oda yok 160 kg de kalıyor o yüzden doğal çalışanlar bunları bir kaynaktan okumuştum internette body building gerçekleri yazın çıkar

Mesajları okudumda herkez 50 kg üstü basıyor vay arkadaş. 60kg basıyorum oda partner ile barda var tabi. 10 tekrar çıkıyor nizami tek başıma 45 kg falan basıyorumdur 10 tekrar ile.

yorumları okurken ne güldüm meğerse bizim ülkemizde ne süper genetikler varmış 3 ayda 100kg basanımı ararsın 6 ayda 80kg'lik ağırlığı ile 130 kg kaldıranımı ararsın , 14 yaşında 90 kg basanımı ararsın bunları mr olympialardada görmek isteriz salonda 20 kg'yı zor kaldıranlar burada 120 basıyor vay canına :D

yorumları okurken ne güldüm meğerse bizim ülkemizde ne süper genetikler varmış 3 ayda 100kg basanımı ararsın 6 ayda 80kg'lik ağırlığı ile 130 kg kaldıranımı ararsın , 14 yaşında 90 kg basanımı ararsın bunları mr olympialardada görmek isteriz salonda 20 kg'yı zor kaldıranlar burada 120 basıyor vay canına :D
Orası işin tuzu biberi zaten çok fazla inanası gelmiyor.

Bazı arkadaşlar komik bulmuş haksızda değiller bence 100+ iddia eden video koymalı İlkini ben koyuyorum hatta
160 kg bench press nizami

Back
Yukarı