Bench Press 100 ve 130 kg

Çok iyi video ama hızlı yapmışsınız gibi geldi bana sakatlık doğurabilirdi, herşeye rağmen başarılı devamını bekleriz enwer.

o zamanlar simdiki halimden daha az kiloluydum 150 kiloyu cok rahat basabiliyordum simdi yeni basladim yeni dedigim mayis ayinda 130 simdi rahat basiyorum

başka bir konuda 20 yıl civarı ara verdiğinden bahsetmiştin bildiğim kadarıyla yalnızca bir kaç aydır çalışıyorsun ağırlık cidden iyi, bir fitnessçı olarak hiç çalışmadığım ağırlıklar altında olmak nasıl bir his bilemiyorum ama nizami bench pressten ziyade güç artışına yönelik patlamalı bir çalışma gibi geldi bana çünkü barı çok hızlı itip indiriyosun. nizami ağırlık çalışmalarında kasa maksimum gerilimi vermek ve ağırlığı hissetmek için 2 saniyede kaldırıp 4 saniyede indirmek tavsiye edilir

bar kaldırılmıyorda fırlatılıyor gibi duruyor, bir an önce seti bitirme amaçlı bir çalışma olmuş sanki.

evet tamamen katılıyorum, benimde yaptığım büyük bir hata bu yüzden antrenman şeklimi ve programımı değiştirdim. Vücuttaki yamukluklarda böylece daha iyi düzelir. Sağ ve sol biseps büyüklük farklılıkları gibi;)

Videoya gelirsek, aradan sonra gerçekten iyi basmışsın bencethums:

benim anlamadigim yüzlerce video izledim arnold olsun ronnie olsun hepsinin antrenmaninda hareketlerin hizi benimkinden farksiz

ya baktım yorumların çoğu çalışmanda bi kusur aramış ben 1 aylık bb ci olarak bu işten anlamadığım aşikar belkide bundandır ama hayran kaldım bravo yani 3-5 kilo eksik fazla ne fark eder ..

Bencede başarılı hızlı yavaş farketmez kaç kişi var 130 kg bench basan 100 bile çok azdır..Biri eleştiride bulununca herkes eleştirmeye başlıyor..herşeyden önce arkadaşımız ben 65 barfiks 200 şınav çekiyorum diyenler gibi yapmamış ve kanıt koymuş..bugün 100 kg basarım dersiniz ama 150 kg basarım derseniz insanlar görmek ister 20barfiks çekiyorum dersin olabilir çalışmış emek vermiş çekebilir ama sen dersen ben 70 barfiks çekerim ozaman kanıtsız inandıramazsın arkadaşımızı tekrar tebrik ederim..

bu şekilde bench bassam başka bir şey istemem. özellikle 100 kiloyu (92 diyelim bar 12.5 ise) o kadar rahat yapmak kolay değil. yok nizamiymiş yok hızlıymış. 130 u bilmem de 92.5 kiloyu o kadar rahat yapmak herkesin harcı değildir tebrik etmek lazım. bir ara ben de düşündüm ağırlıklar 20 kilo mu acaba diye. 20 kiloymuş. bizim salonda var 17 sene yapan adamın girmediği kür yok müsabık da olmuş 106 kilo 1.90 boy benchte 115 kiloyu basıyor ama ıkına sıkına 5 den sonra yardımla. squat da 200 de rahat çıkarılır ispata gerek yok.

Dikkat et yalnız biraz daha ağıra girersen o bar kırılır.

Back
Yukarı