Bench-Incline Bench agirlik sorunu

merhaba herkese. birkac aydir aktif bb yapiyorum . gogus de ve omuz da antreman sorunum var. gogus dumbell press de agir giriyorum ilk hareket olarak ama bench press yada inc. bench press de agirlik olarak istedigimin cok altinda calisiyorum.
ornek vereyim gogus dumbell presde 25 kilo ile calisiyorum ama 2.harekette yani inc.bench press de
bara 20 kilo takabiliyorum bench pressde ole. yani ilk hareket sadece agir giriyorum daha sonrakilerin hicbirinde agir giremiyorum. ayni sorun omuzda da oluyor. sizce bu normal mi yoksa yanlis birseyler mi yapiyorum

ilk önce benche gir bence en verim göreceğin hareket olduğu için max. kilonu orda gir sonra dum pres inc press olarak git sonraki hareketlerde ağırlık tabiki düşer ben ilk bench giriyorum mesela 35 kg sonra dum presse geçiyorum 25-22,5 kg düşürüyorum ağırlık önemli değil 8 tekrara gelince kolların titreyerek kaldırdığın ağırlık olsun yeterli kas yıpranmasından kaynaklanıyo o olay.

tabi bench press ilk yapinca gene digerleri yari yariya dusuyor. bu normal yani birsey , bunun icin extra birsey yapmaya gerek yok ?

öncesini sonrasini bosverinde zaten barda olsa dumbell de olsa,hareketi inciline olarak yaptiginizda hic bir Zaman flat benc de yaptiginiz agirligi yakalayamazsiniz,yani incilnede zaten belli bir agirlik düsüsü olur.

sadece incline degl. diger butun gogus hareketlerin de ve omuz da.da aynisi oluyor. agirlik dususu fazla oldugu icin baslik acma geregi duydum. dusmesi gerektiginin farkindayim

forum içinde benzerleri var fakat güzel yazılar yazılmış aktif bir konu,konu adını daha açıklayıcı olacak şekilde düzelttim,konu devam ediyor.

Back
Yukarı