Bel ağrılarıma çözüm olur mu ?

Arkadaşlar son 1 haftadır antremanlardan sonra belimde ağrılar olduğunu fark ettim ve bu ağrıların barbell curl yaptıktan sonra oluştuğunu anladım barbell curl ı ayakta değilde sehpa kullanırsam azalacağını söyleyenler oldu sizce bunu yaparsam bel ağrılarım hafifler mi ve harekette yanlış sonuççlar değurup biceps i etkiler mi . Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler. :D

Muhtemelen formun iyi değil eğer öyle olsaydı beline vurmazdı. cheating yapıyorsan yani hareketi yaparken vücudunuda kullanıyorsan öne arkaya sallanıyorsan beline de yüklenmiş olursun. sadece kollarının hareket edeceği uygun bir ağırlıkla çalış..

Muhtemelen formun iyi değil eğer öyle olsaydı beline vurmazdı. cheating yapıyorsan yani hareketi yaparken vücudunuda kullanıyorsan öne arkaya sallanıyorsan beline de yüklenmiş olursun. sadece kollarının hareket edeceği uygun bir ağırlıkla çalış..

thums:thums:thums:thums:thums:thums:thums:thums:thums:thums:

Sağolun zaman ayırdığınız çinpeki sehpayı kullansam barbell curl dan çıkmış olurmuyum yani hareketten çıkmış olurmuyum .

oturmana gerek yok, barbelldan olduğuna eminsen kaldırırken vücudunu hareket ettirme beline yük binmesin yani aynı sorunu bende yaşadım dikkat et aynı hatayı yapmaya devam edersen kalıcı sorunlar yaşayabilirsin

Back
Yukarı