Bel Ölçünüz Ne Kadar?

174 cm boy 86 kg 96 cm bel ..

Herkese merhaba
Ben 3 aydır cardio ve ağırlık karışımı bir çalışma uyguluyorum boyum 165 kilom 59 belim 77 ydi bu çalışmalardan sonra kilom 60 belim 73 cm e düştü. Ben bu çalışmaları yaparken diet yapmıorum ama az yiyorum yinede faydasını görüyorum sizce diet yapmadan nekadar vücudumu geliştirebilirim?

Bizim daha cok isimiz var desenize.kilo 82.boy 1.75. bel 99

boy 1.88
kilo 82
bel 93 :(
belim 2 hafta önce böyleydi.şimdi nasıl bilmiyorum.bu arada başlarken 84 kiloydum.2 haftada 2 kilo vermişim :)

Boy 186, kilo 80, bel 77. Belde sorun yok gibi. Bir de yağlanmadan kütle yapabilirsem şahane olacak.:) Biraz ince kemikliyim, ondan dolayı olacak ki belim boyuma göre idare ediyo. Yağ oranım %12.
resim1ob2.jpg

resim2kr6.jpg

şimdi ölçtüm benimki mega göbek :D tabi boy kilo ya göre yoksa daha büyükleri vardır tabi

boy: 1.77
kilo: 71
bel: 91

nası bi olaydır bu benim belim deli olucam

merabe ben sweat.ibrahiimmm i gördüm vücut iyi aslında ama kanatlar yokmu onlar,keşke olmasayı
Yanlış anlamadıysam kanatlar olmasaydı demeye çalıştın. Ama neden? Vucudu gösteren kanat ve göğüstür.
Ayrıca önceki sayfada yağ oranım %12 yazmıştım bunu birkaç ay önce ölçmüştüm ama şimdi yağlanmışım. Eğer yanlış ölçmediyse makina, yağ oranım %19 ve kilo 83,5. Bel hala aynı 77. Ölçüyü karnım açken alıyorum. Tıka basa yiyince serbest duruşta hafif göbek çıkıyor haliyle.

boy:179
kol :utancımdan yazamıyom :)
bel 89
ama yaza doğru güzel fotolar eklycem :)

boy:180
kilo:85
omuz:131
bel:96
göğüs:107
kol:35
omuzlarımın genişliği yapısal, vücut geliştirmede daha da genişlemesi beni ürkütüyor, sizce fitness benim için daha mı uygun olur ve kol yeterli mi? şimdiden teşekkür ederim...

Back
Yukarı