Tamam en ince bel sende var ama yine de kalın bir bele sahipsin üstelik o boy ve kiloya oranladığımızda bence biraz daha inceltme yoluna gitmelisin.Şöle hafiften bir diet yapmalı bayanlar sene boyunca...Sizin işinizde zor...sesil dedi:forumda iddialıyım en ince bel bende var![]()
165cm boy, 54 kg
64 bel
Pump Forever dedi:Hmm Postu tekrardan bi okudum
son ölcülerimi yazayım dün itibariyle
Boy: 1.83
kilo: 93
kol: 44
Bel: 85
Gögüs: 119
Bu postu ilk actıgımda belim 90-91 kilomda 100 ün üstüymüs... 5-6 cm bi incelme sagladım... sadece bogazdan biraz keserek.. Biliorum resim istiosunuz.. gelecekk![]()
Kol 26 mı???Yanlış yazmış olmayasın...emrah dedi:bel 72 gogus 94 kanat 104 omuz 115 bılek 17 kol 26
JöNTürK dedi:Kol 26 mı???Yanlış yazmış olmayasın...emrah dedi:bel 72 gogus 94 kanat 104 omuz 115 bılek 17 kol 26
Pump Forever dedi:JöNTürK dedi:Kol 26 mı???Yanlış yazmış olmayasın...emrah dedi:bel 72 gogus 94 kanat 104 omuz 115 bılek 17 kol 26
dün sirkette bi arkadasın kolunu oölctüm 28 di.. 26 olabilir 72 bele oranla celimsiz bi vucut... boy ve kilo ka emrah?
Kilo alacaksın. Kilo almak sana bütün bu ölçülerde artış olarak geri dönecek. İşte kilo alma sırasındaki çalışmalarındaki, dinlenmendeki ve beslenmendeki disiplinin bu artışların doğru yerlerde olmasını sağlayacak. Amacın belini fazla kalınlaştırmadan, mümkün olduğunca Diğer bölgelerine ölçü almak olacak. Belin bir miktar kalınlaşacak ister istemez ama kolundaki ve diğer bölgelerindeki kalınlaşmayla bunu telafi edeceksin ve sonunda da diyetle belini incelteceksin. Bu yolda başarılar, forumdan yararlanarak emin ol başarılı olma ihtimalin yükselir...rebelyoung16 dedi:merhaba arkadaslar bilirkişilerin yorumundan faydalanmak istiorum
boy 185 kilo 75
kol 30
bel 75
gogus 90
omuz 105
isim cokmu zor sizce 3 ay oldu baslayalı
rebelyoung16 dedi:merhaba arkadaslar bilirkişilerin yorumundan faydalanmak istiorum
boy 185 kilo 75
kol 30
bel 75
gogus 90
omuz 105
isim cokmu zor sizce 3 ay oldu baslayalı