Bel Ölçünüz Ne Kadar?

pardon sen bayanmissin sesil... forumu pek iyi takip etmiyorum o yüzden yeni farkina vardim. boyundan kilondan anlamaliydim bayan oldugunu. bende diyorum bu nasil vücutcu :) saygilar.

Merhaba,

Omuz: 115
Göğüs: 96
Bel: 74
Kol:33

iyi çalışmalar...

Bu avatardaki sen misin Mr. Olympia, eğer sen isen, omuzlarin gercekten harika, tebrik ederim.
Gerci kollar cok ufak kalmis omuzlarin yaninda, ama olsun, böyle omuzu her babayiğit yapamaz.

Teşekkürler Karasan.O avatardaki benim.Gerçi o fotorafı 2004 yılında çepten çekmiştim.
Çekiş açısı da çok fark ettiriyor. Eğer çift bicepsli sırt pozunu üstten çekersen
omuzlar ve kanat daha geniş,beli ise daha ince çıkarabilirsin.Ben birazda geriye doğru eğildim.
Üst omuz başları tamamen ortaya çıktı.Kollarda şu zamana göre biraz daha inceydi.

sesil dedi:
forumda iddialıyım en ince bel bende var :D
165cm boy, 54 kg
64 bel
Tamam en ince bel sende var ama yine de kalın bir bele sahipsin üstelik o boy ve kiloya oranladığımızda bence biraz daha inceltme yoluna gitmelisin.Şöle hafiften bir diet yapmalı bayanlar sene boyunca...Sizin işinizde zor... :)

Hmm Postu tekrardan bi okudum

son ölcülerimi yazayım dün itibariyle

Boy: 1.83
kilo: 93
kol: 44
Bel: 85
Gögüs: 119

Bu postu ilk actıgımda belim 90-91 kilomda 100 ün üstüymüs... 5-6 cm bi incelme sagladım... sadece bogazdan biraz keserek.. Biliorum resim istiosunuz.. gelecekk :)

Pump Forever dedi:
Hmm Postu tekrardan bi okudum

son ölcülerimi yazayım dün itibariyle

Boy: 1.83
kilo: 93
kol: 44
Bel: 85
Gögüs: 119

Bu postu ilk actıgımda belim 90-91 kilomda 100 ün üstüymüs... 5-6 cm bi incelme sagladım... sadece bogazdan biraz keserek.. Biliorum resim istiosunuz.. gelecekk :)

Son 2-3 aydır pek ortalarda gözükmeyince geriledin sanmıştım ama çok ilerletmişsin kendini sanırm. Boyumuz aynı zaten. Belde ve kiloda bana yetişiyorsun, göğüs ve kol uçmuş bana göre :).

Blitz,

Avantar ımdaki resme bakıorumda, o resimde 99 kilo filandım en az, 6 kilo werdim we su an cok fit gozukuyorum o halime kıyasla...Biraz endiselenmeye basladım gerci son zamanlarda, sanki kas kaybıda hızlandı gibi geliyor, o yüzden biraz dahaa protein alımını hızlandıracam.. 4 aydır supplement kullanımı durdurmustum, bu hafta cıtırdan baslıyacam...

Bu arada herkese önerim, beli inceltmenin tek yolu cardip ve diet, egsersiz hareketleri faydalı deil, ama herkese alt sırt ( deadlift - Ters mekik) calısmasını oneriyorum, ozellikle alt sırt oyuk oldugu zaman bel cok daha ince gozukuyor

JöNTürK dedi:
emrah dedi:
bel 72 gogus 94 kanat 104 omuz 115 bılek 17 kol 26
Kol 26 mı???Yanlış yazmış olmayasın...

dün sirkette bi arkadasın kolunu oölctüm 28 di.. 26 olabilir 72 bele oranla celimsiz bi vucut... boy ve kilo ka emrah?

Pump Forever dedi:
JöNTürK dedi:
emrah dedi:
bel 72 gogus 94 kanat 104 omuz 115 bılek 17 kol 26
Kol 26 mı???Yanlış yazmış olmayasın...

dün sirkette bi arkadasın kolunu oölctüm 28 di.. 26 olabilir 72 bele oranla celimsiz bi vucut... boy ve kilo ka emrah?

Göğüs ayrı, kanat ayrı nasıl oluyor o iş ben anlamadım vallahi :D
Göğüs derken kasmıyorsun, kanat deyince kasiyorsun saniyorum, ama genede 10 santimlik kasanini hic görmedim :D

Arkadaşlar benim boy 185 kilo 73

bel 72 göğüs 100 omuz 116 bana göre gayet fitim ama işten anlamayanlar belim ince diye zayıfsın dio halbuki o bel 80 olsa kilomda ortalam 79 a dayanıcak o zman ne anlamı kaldı....bence beli zayıf olanlar hiç üzülemsin

Gerçekten çalışmak gibisi yok .Elimizden geleni yapıyoruz. İnş. seneye bazı arkadaşların bel ölçüsü gibi ölçülere ulaşırız.3 ay önceye göre aşağıdaki ölçülerim.

Boy 1.85
kilo 95
omuz 142
göğüs 117
bel 93
kol 40

merhaba arkadaslar bilirkişilerin yorumundan faydalanmak istiorum

boy 185 kilo 75
kol 30
bel 75
gogus 90
omuz 105

isim cokmu zor sizce 3 ay oldu baslayalı

rebelyoung16 dedi:

boy 185 kilo 75
kol 30
bel 75
gogus 90
omuz 105

Kilo alacaksın. Kilo almak sana bütün bu ölçülerde artış olarak geri dönecek. İşte kilo alma sırasındaki çalışmalarındaki, dinlenmendeki ve beslenmendeki disiplinin bu artışların doğru yerlerde olmasını sağlayacak. Amacın belini fazla kalınlaştırmadan, mümkün olduğunca Diğer bölgelerine ölçü almak olacak. Belin bir miktar kalınlaşacak ister istemez ama kolundaki ve diğer bölgelerindeki kalınlaşmayla bunu telafi edeceksin ve sonunda da diyetle belini incelteceksin. Bu yolda başarılar, forumdan yararlanarak emin ol başarılı olma ihtimalin yükselir...

rebelyoung16 dedi:

boy 185 kilo 75
kol 30
bel 75
gogus 90
omuz 105

işimiz zor .bende hemen hemen seninle aynı fiziksel özelliklere sahibim..biz elimizdn geleni yapıcagız.hiç olmazsa bu yolda ölücegiz 8)

Back
Yukarı