Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba
Ben 3 aydır cardio ve ağırlık karışımı bir çalışma uyguluyorum boyum 165 kilom 59 belim 77 ydi bu çalışmalardan sonra kilom 60 belim 73 cm e düştü. Ben bu çalışmaları yaparken diet yapmıorum ama az yiyorum yinede faydasını görüyorum sizce diet yapmadan nekadar vücudumu geliştirebilirim?
Boy 186, kilo 80, bel 77. Belde sorun yok gibi. Bir de yağlanmadan kütle yapabilirsem şahane olacak. Biraz ince kemikliyim, ondan dolayı olacak ki belim boyuma göre idare ediyo. Yağ oranım %12.
Yanlış anlamadıysam kanatlar olmasaydı demeye çalıştın. Ama neden? Vucudu gösteren kanat ve göğüstür.
Ayrıca önceki sayfada yağ oranım %12 yazmıştım bunu birkaç ay önce ölçmüştüm ama şimdi yağlanmışım. Eğer yanlış ölçmediyse makina, yağ oranım %19 ve kilo 83,5. Bel hala aynı 77. Ölçüyü karnım açken alıyorum. Tıka basa yiyince serbest duruşta hafif göbek çıkıyor haliyle.
boy:180
kilo:85
omuz:131
bel:96
göğüs:107
kol:35
omuzlarımın genişliği yapısal, vücut geliştirmede daha da genişlemesi beni ürkütüyor, sizce fitness benim için daha mı uygun olur ve kol yeterli mi? şimdiden teşekkür ederim...