Bcaa etkisi

2 ay bcaa kullandim spora 7. ayım 1 hafta once bitti bcaa spora devam ediyorum protein tozuna baslamayi dusunuyordum 1 hafta 10 gun kadar benim sormak istedigim bcaa bittiginden beri kaldira bildigim agirligi kaldiramamam ve yorgun hissi vermesi bcaanin etkisi bu kadar belli edermi :) protein tozuna baslasam bcaa gostermis oldugu etkiyi gosterirmi ? Protein tozu icinde bcaa bilesenleri varmi ?

Bcaa BC amıno asıt demektır amıno asıtte proteının yapı tasıdır. proteın tozlarının ıcındede bellı oranlarda bcaa bulunur. en temel 3 bcaa leucin isoleucin ve valin dir bunlar adlarıdrı aldıgın tozun ıcınde bunların ne kadar oldugu yazar mg seklınde 1000 mg 1 gram edıo mnatıken hesaplarsın ona göre alırsın:D ama cogu makaleden okudugum kadarı ıle tek basına bcaa ların etkısı dusuypr yanında destekleyıcı olan eaa larında bulunması lazım genelde caseın tarzı tozlarda hepsı var :D ama sen whey kullacaksın sanırım antrenman öncesı sonrası ıcın ıcerıklerını arstır bunlardan olanlardan al. lysin metthionin tryptophan bunlarda eaa lar da sanırım 2 yada 3 tane daha olacak aklıma gelmıyor onlar :D ama bu 3 bcaa ve 3 eaa kesın olsun kalan eaa laıda bul :D

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]dogru diyon:) protein tzlarında araştırdıgımda optımum markasnın wheyinde bcaa bileşenleri var 6000 mg olmasada 5526 mg bulunuyormuş [/FONT] eaaslarda [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Triptofan , [/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Threonin[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif],[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Lisin,[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Fenilalanin,[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Metionin yazıyor bide bi yerde okudum l-glutaminde protein tozu içinde gözüküyor ama ekstra kullanılmasında protein sentesini artırıp kas yıgılmasını önlüyormuş yorgunluk hissini azaltıyormuş[/FONT]

dogrudur glutamıne recovery urunudur. hepsınden alabılırsın ben hepsınden alıyorum ama zamanla arttır dırek yukleme hemen supplementlerı :D

Bu tamamiyle sizin psikolojinizle alakalı , doğru bcaa yenilenme sürecini arttırır ve protein yapı taşıdır . Beslenmenize gereken özeni gösterdiğinizde bu psikolojiden kurtulacağınıza eminim .

Back
Yukarı