Bcaa alırken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir

John399

Üye
Bcaa alırken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir

Bir çok markanın bcaa ürünü mevcut hepsinin kalite farkı vardır elbette ama bcaa alırken içindeki aminolaramı daha doğrusu bir bcaayı neye göre almaliyiz elbette fiyatı ve kutusuna göre değil :D

Fiyat başına ne kadar çok bcaa alırsan bence o kadar iyi. Zaten iyi markaların kaliteleri genellikle aynı olur

Yani şunu mu demek istiyorsun bir ürün alırken içerisindeki çeşitliliğe bakmak gerekiyor doğru mu anladim .

Yani şunu mu demek istiyorsun bir ürün alırken içerisindeki çeşitliliğe bakmak gerekiyor doğru mu anladim .

Çeşitlilikten ziyade birim fiyatına ne kadar çok gram L-Leucine aldığın önemli.

Tamamdir şimdi anladim . L-Leucine yi önce güzel bir şekilde araştırmak gerekecek hangi ürünlerde bulabilirim.

BCAAların hepsinde var. Ama oranları farklı oluyor 4:1:1 2:1:1 8:1:1 vs çeşitleri var sana uygun olanını bul değerlendiririz burada thums:

l-leucine bcaa ürünleri içerisinde en çok bulunan ve en önemli amino asittir.zaten bcaa dediğin olay 3 amino asitten oluşan profildir.sen leucine miktarına,bir porsiyonundaki bcaa oranına,kaç porsiyon olduguna bakarsan hesabını kurabilirsin kendin.tabii marka-kalite faktörleride mevcut

l-leucine bcaa ürünleri içerisinde en çok bulunan ve en önemli amino asittir.zaten bcaa dediğin olay 3 amino asitten oluşan profildir.sen leucine miktarına,bir porsiyonundaki bcaa oranına,kaç porsiyon olduguna bakarsan hesabını kurabilirsin kendin.tabii marka-kalite faktörleride mevcut

Toz veya tablet fark eder mi acaba

etmez ama benim tercihim hep tozdur.kolay çözünebilmesi açısından.bazı tabletler gerçeği yansıtmıyor saatleri içerisinde çözünmüyor

etmez ama benim tercihim hep tozdur.kolay çözünebilmesi açısından.bazı tabletler gerçeği yansıtmıyor saatleri içerisinde çözünmüyor

Amino Asit İçeriği 1 Ölçek
L-İsoleucin 1.5 g
L-Leucin 3,0 g
L-Valin 1,5 g

böyle bir ürün buldum kendime uygun acaba yeterlimi .. fiyat 80 TL denmiş bu oranlara göre multipower bcaa powder marka ismi

Amino Asit İçeriği 1 Ölçek
L-İsoleucin 1.5 g
L-Leucin 3,0 g
L-Valin 1,5 g

böyle bir ürün buldum kendime uygun acaba yeterlimi .. fiyat 80 TL denmiş bu oranlara göre multipower bcaa powder marka ismi

Pahalı sen amino fx al onu kullan ilk başta yada scivation xtend de olabilir

Pahalı sen amino fx al onu kullan ilk başta yada scivation xtend de olabilir

Şimdi amino fx e bakıyorum muscletech 'in fiyatı 78 TL

NanoVol BCAA (Mega-Dosed BCAA Matrix) 8,000mg †
L-Leucine †
L-Valine †
L-Isoleucine †

ArgiPro (Pre-Workout Pump Amplifier) 3,000mg †
L-Arginine †

GlutaPro (Specialty Amino Complex) 2,500mg †
L-Glutamine †
Taurine

Bu nasıl

Şimdi amino fx e bakıyorum muscletech 'in fiyatı 78 TL

NanoVol BCAA (Mega-Dosed BCAA Matrix) 8,000mg †
L-Leucine †
L-Valine †
L-Isoleucine †

ArgiPro (Pre-Workout Pump Amplifier) 3,000mg †
L-Arginine †

GlutaPro (Specialty Amino Complex) 2,500mg †
L-Glutamine †
Taurine

Bu nasıl

İçeriği iyidir :)

multipower aslında pahalı degil sen o yazdıgın profilden 2 ölçek atıyorsun 12 gr bcaa yapıyor.gayet yüksek bir oran ve 40 kullanım.aslında hesaplı alınabilir. muscletech 20 kullanım güzel içerik ama pahalı

kardesim ben bütün markaları arastırdım fiyat bcaa oranı olarak en iyileri şunlar:
1-scitec bcaa xpress-100lira
2-ultimate 12000 bcaa powder -100lira
3-bsn amino-x -70lira

kardesim ben bütün markaları arastırdım fiyat bcaa oranı olarak en iyileri şunlar:
1-scitec bcaa xpress-100lira
2-ultimate 12000 bcaa powder -100lira
3-bsn amino-x -70lira

Biomech doğru söylemiş bsn aminox bcaa dışında başka amino asitlerde içeriyor 30 servis çıkıyor ultimate güvenilir bir marka 67 porsiyon çıkıyor içinden bir porsiyonda 6 gram bcaa oranı 2:1:1 gayet başarılı bir ürüne benziyor

Back
Yukarı