UçurtmaAvcısı
Üye
Bence testo Taylan doğal değil yahala soruma cevap gelmedi bcaa alıp 7 günlük su oruçları tutabilirmiyim kas kaybı olurmu
Bence testo Taylan doğal değil yahala soruma cevap gelmedi bcaa alıp 7 günlük su oruçları tutabilirmiyim kas kaybı olurmu
7 gün çok fazla ve gereksiz risk içeriyor. Bunun gibi sınırları zorlayıcı denemeler yerine aralıklı oruç yöntemini benimseyerek daha sağlıklı bir yağ yakımı sağlayabilirsin. 18 saat fazlasıyla iş görür, yeter ki beslenmeye dikkat et.hala soruma cevap gelmedi bcaa alıp 7 günlük su oruçları tutabilirmiyim kas kaybı olurmu
o zaman ramazan 1 ay öncesinden oruç tutmaya başlıyım zaten intermittent fasting le oruç aynı değilmi oruçtada 18 saat falan aç kalıyoz7 gün çok fazla ve gereksiz risk içeriyor. Bunun gibi sınırları zorlayıcı denemeler yerine aralıklı oruç yöntemini benimseyerek daha sağlıklı bir yağ yakımı sağlayabilirsin. 18 saat fazlasıyla iş görür, yeter ki beslenmeye dikkat et.
Aynı değil oruçta su ve tuz tüketemiyorsun kas kaybı da olabiliyor...o zaman ramazan 1 ay öncesinden oruç tutmaya başlıyım zaten intermittent fasting le oruç aynı değilmi oruçtada 18 saat falan aç kalıyoz
Mantığını, çalışma sistemini bilmediğiniz şeyleri yapmayın, beslenme şakaya gelecek bir konu değil. Önce öğrenin sonra yapın.o zaman ramazan 1 ay öncesinden oruç tutmaya başlıyım zaten intermittent fasting le oruç aynı değilmi oruçtada 18 saat falan aç kalıyoz
18 saat kas kaybı için çok kısa bir süre, yanlış yönlendirmeyelim.Aynı değil oruçta su ve tuz tüketemiyorsun kas kaybı da olabiliyor...
18 Saate kas kaybı olur gibi bir yorum yapmadım tamamen açlık durumu ile tuz ve su tüketip besin tüketmemek aynı şey değil,yalnız kas hücreleri suyu ve tuzu tamamen boşaltırsa kas hacminde küçülme olur bu da kas kaybı sayılıyor ki sarkoplazmik hipertrofi mekanizması buna dayanıyor aylarca uğraşıp doldurduğun hücreleri niye bir anda boşaltmak isteyesin?18 saat kas kaybı için çok kısa bir süre, yanlış yönlendirmeyelim.
18 Saate kas kaybı olur gibi bir yorum yapmadım tamamen açlık durumu ile tuz ve su tüketip besin tüketmemek aynı şey değil,yalnız kas hücreleri suyu ve tuzu tamamen boşaltırsa kas hacminde küçülme olur bu da kas kaybı sayılıyor ki sarkoplazmik hipertrofi mekanizması buna dayanıyor aylarca uğraşıp doldurduğun hücreleri niye bir anda boşaltmak isteyesin?
iyide güzel kardeşim forumlar zaten bilgi alışverişi için vardır , burası üstü düzey sporcuların birbiri ile yarıştığı özel kimlik kartı ile girdiği bir sohbet alanı değilki , sen bilgi sahibi isen, genç arkadaşlara ve abilerimize yardımcı olacaksın ki onlarda bilgilenebilsin burdaki insanlar zaten hepsi üst düzey eğitimli mükemmel insanlar olsalar buradaki işleri ne18 Saat kas erimesini ben yazmadım böyle bir mesajım yok kim uyduruyor bunları bir türlü anlam veremedim konu sahibi arkadaş ben ramazandan önce oruçlara başlamadan başlayayım i.f'ye oruçla birleştireyim gibi birşey demiş böyle yaparsa 1 aydan fazla sürer 1 güne has birşey değil.Bu günlerde bu forumda ya eğitim eksikliği ya da b12 eksikliği arttı gibi geliyor bana.
Eğitimden kastım sadece okuma-yazma idi emin ol yanlış okuyup yanlış anlıyorlar bu durum kendi zararlarına,bana birşey olmuyor sonuçta.iyide güzel kardeşim forumlar zaten bilgi alışverişi için vardır , burası üstü düzey sporcuların birbiri ile yarıştığı özel kimlik kartı ile girdiği bir sohbet alanı değilki , sen bilgi sahibi isen, genç arkadaşlara ve abilerimize yardımcı olacaksın ki onlarda bilgilenebilsin burdaki insanlar zaten hepsi üst düzey eğitimli mükemmel insanlar olsalar buradaki işleri ne
banada gelişmesini istediğin bölgeden sonraki gün dinlen tavsiyen ile yardımcı oldun mesela bunu uygulayacağım
ahahhahhhaha agaaa. senin soru hariç herşeye cevap verildi konuda hahahahahahhala soruma cevap gelmedi bcaa alıp 7 günlük su oruçları tutabilirmiyim kas kaybı olurmu
Hocam konuyu hortlatıyorum , dediğin doğru çıktı![]()
Natural.
Yok canım olur mu öyle şey ben yalan bilgi veriyorum.Forumdan soğudum zaten arada birkaç kişi için giriyorum.Hocam konuyu hortlatıyorum , dediğin doğru çıktıtesto taylanın silinen videolardaki eski sevgilisi instagramdan bir sürü story atıp ifşaladi hatta testosteronun kutusunu bile gösterdi
![]()
Yanlış anladın herhalde hocam ben ilk başta inanmıştım zaten , özür dilerim yanlış anlasildiysamYok canım olur mu öyle şey ben yalan bilgi veriyorum.Forumdan soğudum zaten arada birkaç kişi için giriyorum.
Yok sözüm meclisten dışarı.Yanlış anladın herhalde hocam ben ilk başta inanmıştım zaten , özür dilerim yanlış anlasildiysam
Hahahahaha gerçekten bu fotoğrafı mı attınız örnek olarak? Adam trollüne videoya kapak olarak şoplayıp bunu koydu bunun şop olduğunu anlamadınız mı beyler? Adamın vücuduna bakıp şu fotoğraftakini bir mi görüyorsunuz?![]()
Natural.
sevgilisi ile nasıl ayrıldığını bilmiyoruz, kız sırf taylan'ın itibarına zarar vermek ve yalancı olduğunu düşündürmek için bir yerden o ilacı temin edip bu lafları söyleyip videoya almış olabilir. Neden olmasın? eski sevgilisi sonuçta. hangimizin eski sevgilileri arkamızdan atıp tutmadı, çamur atmadı? video doğru da olabilir, ama bahsettiğim ihtimali de bi kenara atmayınHocam konuyu hortlatıyorum , dediğin doğru çıktıtesto taylanın silinen videolardaki eski sevgilisi instagramdan bir sürü story atıp ifşaladi hatta testosteronun kutusunu bile gösterdi
![]()