Bcaa Alıp 2 veya 3 Gün Aç Kalırsak Kas Kaybı Olurmu

şuan bulk tayım yağlandım aburcubur ekmek yemediğim halde aylardır defiansyona yaz tatiline 2 veya 3 ay kala giricem testo taylan diye biri var 72 saat aç kalıyo define olmak için bu ciddi bi kas kaybı değilmi veya kas kaybı olurmu bende yapabilirmiyim bunu definasyonda bcaa satın alsam bcaa içsem 2 - 3 gün aç kalsam sadece su ve tuz ne olur

Hedeflerin uç noktada değilse bu tarz sistemlere hiç gerek yok bence.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Testo taylan dediğin adam doğal değil o yüzden sen ilaç falan kullanmıyorsan kendisinin yaptıklarını örnek alma derim emeğine yazık olur.
testo taylan doğal değilmi hadi ordan , yotubedeki doğallığından en şüphe edilmeyecek adamdır taylan , vücudunu bir açsa ne karın kası var ne bişey yağ oranı allah bilir şuan %15 in üstündedir, ayrıca kollarıda vücuduna göre ufak kalıyor , savaş cebeci doğal değildir mesela , ama taylana steroidli diyen net bu spor hakkında bişey bilmiyordur,benim gittiğim dandik salonda bile taylandan 50 kat iyi vucudu olanlar var, adamlara steroidi sor ne oldunu bile bilmez ler , testo taylan ilaçlıymış allah allah nerelere geldik , o adamın vücuduna ilaçlı diyen hayatında düzgün salona gitmemiştir:D :D

Son düzenleme:
Doğallıktan ziyade adam youtuber, yaptıkları bir çok şeyi içerik izlensin diye koyabiliyorlar. Yada aslında yapmadan bakın yaptık böyle oldu şeklinde sunabiliyorlar. Yapmıştır demiyorum orası ayrı.
Bu tarz şoklar anlık olarak işe yarayabilir ama önemli olan sürekliliği sağlayabilmek. Yani beslenme olsun, spor olsun bunları hayatın bir parçası haline getirince asıl sonuç alınıyor. Belki daha yavaş, daha zor oluyor ama daha kalıcı hale geliyor.
Durumu analiz edersek 3 günlük açlıkta glikojen depoları dolayısı ile vücuttaki suyun büyük bir kısmı boşalacak. Sonrasında etkili kalabilmesi için ketojenik beslenmeye geçmek gerekir diye düşünüyorum.
Uzun lafın kısası amaç anlık sonuçsa evet yapılabilir ama sonrasını da düşünmek gerekiyor.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesajı bunu tartışmak için yazmamıştım fakat mesajın beni iyi güldürdü. Sakın Eddie Hall'ın Brian Shaw'ın falan göbeği var diye ortamlarda bu adamların vücudu çöp ilaç kullanıyor olamazlar diye gezmeyesin :). Neyse sen bildiğini oku pek laf anlatılacak bir arkadaşa benzemiyorsun.

Günlük 16 saat aç kalmayı dene bir gün arayla.Ve beslenmende şekerden yüksek gi li karbodan kaçın, protein ağırlıklı beslen...İdman sonrası yemek yiyebilirsin rahat rahat.İnsülin hassasiyetin artmış olacağından yağlandırmaz...

Mesajı bunu tartışmak için yazmamıştım fakat mesajın beni iyi güldürdü. Sakın Eddie Hall'ın Brian Shaw'ın falan göbeği var diye ortamlarda bu adamların vücudu çöp ilaç kullanıyor olamazlar diye gezmeyesin :). Neyse sen bildiğini oku pek laf anlatılacak bir arkadaşa benzemiyorsun.
kendisi defalarca doğal oldunu söyledi , ona inanmıyosan vücuduna inan kardeşim o vücutta steroidlik bişey yok , senin o eddie hall falan dediğin adamların kilosu ölçüleri taylanın 2 katı ve adamlar yarışmacı,taylan kendisi desin ben ilaçlıyım arkadaşlar diye , derimki ulan ilaç kullanıp böylemi oldun verdiğin paralara yazık

kendisi defalarca doğal oldunu söyledi , ona inanmıyosan vücuduna inan kardeşim o vücutta steroidlik bişey yok , senin o eddie hall falan dediğin adamların kilosu ölçüleri taylanın 2 katı ve adamlar yarışmacı,taylan kendisi desin ben ilaçlıyım arkadaşlar diye , derimki ulan ilaç kullanıp böylemi oldun verdiğin paralara yazık
sddefault.jpg

Natural.

@ahmet377 Kardeşim hayatında bir kere bile kür yaptıysan artık doğal olmuyorsun,ben kür yaptım kür bitince naturalim dersem çok komik olur.(Durumu anlatmak için yazdım kür yapmıyorum.)
Ayrıca rahmetli Sinan Şamil Sam yüksek dozlar yüzünden karaciğerini mahvetti kendisi de bunu dillendirdi görüyorsun malesefki vücudunda yağsız bir görüntü yok gözünle gördüğün herşey içeriği belirtmez...
thumbs_b2_ae285e35fa265d5acf0a6eabf0a71078.jpg

ya yapıcam umrumda değil bence bişey olmaz kas kaybı o kadar kolay bişey değil bcaa alabilrisem alcam ramazandan 4 hafta önce başlıycam su orucuna sonra ramazandada normal oruç tutucam protein alarak toplam 2 ay definasyon yapıcam[DOUBLEPOST=1601746734][/DOUBLEPOST]
@ahmet377 Kardeşim hayatında bir kere bile kür yaptıysan artık doğal olmuyorsun,ben kür yaptım kür bitince naturalim dersem çok komik olur.(Durumu anlatmak için yazdım kür yapmıyorum.)
Ayrıca rahmetli Sinan Şamil Sam yüksek dozlar yüzünden karaciğerini mahvetti kendisi de bunu dillendirdi görüyorsun malesefki vücudunda yağsız bir görüntü yok gözünle gördüğün herşey içeriği belirtmez...
thumbs_b2_ae285e35fa265d5acf0a6eabf0a71078.jpg
ben taylanın doğal olduğuna inanıyorum

ya yapıcam umrumda değil bence bişey olmaz kas kaybı o kadar kolay bişey değil bcaa alabilrisem alcam ramazandan 4 hafta önce başlıycam su orucuna sonra ramazandada normal oruç tutucam protein alarak toplam 2 ay definasyon yapıcam[DOUBLEPOST=1601746734][/DOUBLEPOST]
ben taylanın doğal olduğuna inanıyorum
En dumur olduğum konular bunlar Allah sabır testi olarak gösteriyor sizleri bana.Madem kim ne derse desin yapacaksın niye bizi rahatsız edip konu açıyorsun.Ahmet kardeşim sen de aynı şekilde madem adamın o kadar hayranısın bizi niye rahatsız ediyorsun sessizce takip et gerçekler rahatsız ediyorsa tartışmaya girme adamın eski instagramında bioda kür danışmanlığı için numaram şu falan yazıyordu
videoda her taraf ilaç paketi dolu,başka videosunda iktidarsızlık ilacı görmüştüm hatırlamıyorum video başlığını.Bu da ek olsun
dk7:54.Cenk koçakla vs videolarıda vardı eskiden kendisi ağır ektomorf vücudunun sönüp erimeleri ve yukarıda attığım resimdeki form herşeyi açıklıyor da siz böyle herkesi ifşa ettiremeye mi çalışacaksınız biz size doğruyu gösteriyoruz siz inatla ilaçlı insanları örnek alıyorsunuz ye-kaldır zor olan ne?.

taylan belki bi ara kullandı ama şuan kullandığını düşünmüyorum bana göre ilaçlı adam aktıif ilaç kullanandır zaten hepimizin bildiği gibi kür bitince kasların çoğu gidiyor, konuda kapansın artık burda ,kim neye inanmak istiyosa ona inansın

En dumur olduğum konular bunlar Allah sabır testi olarak gösteriyor sizleri bana.Madem kim ne derse desin yapacaksın niye bizi rahatsız edip konu açıyorsun.Ahmet kardeşim sen de aynı şekilde madem adamın o kadar hayranısın bizi niye rahatsız ediyorsun sessizce takip et gerçekler rahatsız ediyorsa tartışmaya girme adamın eski instagramında bioda kür danışmanlığı için numaram şu falan yazıyordu
videoda her taraf ilaç paketi dolu,başka videosunda iktidarsızlık ilacı görmüştüm hatırlamıyorum video başlığını.Bu da ek olsun
dk7:54.Cenk koçakla vs videolarıda vardı eskiden kendisi ağır ektomorf vücudunun sönüp erimeleri ve yukarıda attığım resimdeki form herşeyi açıklıyor da siz böyle herkesi ifşa ettiremeye mi çalışacaksınız biz size doğruyu gösteriyoruz siz inatla ilaçlı insanları örnek alıyorsunuz ye-kaldır zor olan ne?.
attığın videoda ki yer mizah amaçlı onun evi olduğu bile belli değil eski instagram biosunada mizah amaçlı öyle yazmış olabilir numarasını verseydi şuan telefonunu kullanamazdı şuan çok ünlü biri

taylan belki bi ara kullandı ama şuan kullandığını düşünmüyorum bana göre ilaçlı adam aktıif ilaç kullanandır zaten hepimizin bildiği gibi kür bitince kasların çoğu gidiyor
Kalorini ve sporunu aksatmayınca üstüne pctnide yapınca kas bir yere kaybolmuyor sadece yağ oranın yükseliyor...Aktif ilaç kullanandır ne demek ben nereye geldim bir tane akıllı insan yok mu bu sitede.İyi vallaha her off dönemde sıfırdan başlayalım mario oynuyoruz sanki.

attığın videoda ki yer mizah amaçlı onun evi olduğu bile belli değil eski instagram biosunada mizah amaçlı öyle yazmış olabilir numarasını verseydi şuan telefonunu kullanamazdı şuan çok ünlü biri
bu arada o dolaptaki ilaçların steroid olduğunu nerden biliyosun bizim evdede ilaç dolabı var full ilaç dolu depo gibi bi yer zaten ora fabrika gibi süngerli filtre yeri falan yazıyor[DOUBLEPOST=1601748799][/DOUBLEPOST]
Kalorini ve sporunu aksatmayınca üstüne pctnide yapınca kas bir yere kaybolmuyor sadece yağ oranın yükseliyor...Aktif ilaç kullanandır ne demek ben nereye geldim bir tane akıllı insan yok mu bu sitede.İyi vallaha her off dönemde sıfırdan başlayalım mario oynuyoruz sanki.
testo taylana doğal değil diyosan gokalaf görünce ne dersin acaba NEYSE HALA SORUMA CEVAP GELMEDİ

Back
Yukarı