bb de olmak istediğiniz nokta nedir..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FleXoR

Özel Üye
EWET DOSTLAR BUNU GAZETEYE BİR ARAŞTIRMA OLARAKTA KULLANACAGIM

bb de olmak istediğiniz yada ulaşmak istediğiniz ölçüler nedir

AYRICA 2 GUN ÖNCE TRT DE CIKTIM BODY FORUM TR DEN BAHSETMİŞTİM İZLEYEN OLDUMU?

tuyapta iken röportaj yapmıştım ben izlemedim :? fakat izleyenler 2 gun önce trt 1 de verildiğini soyledi

şuan ki durum

kilo 100

boy 175

kol 51,5

olmak istediğim

kilo 85

kol 48 def

ben görmedim ama sen önceden bjk tv de cikacak demistin...

Hocam ölçüler mükemmel. Hedefiniz daha da mükemmel. Sizi Tv de görmek isterdim gerçekten. Hocam bulabilirseniz buradan link olarak izlemek isteriz. Teşekkürler..

Eveeeet, idealimizdeki ölçüleri yazalım bakalımmmm!

Boyum 1.85
Olmak istedigim kilo, oldukca define olarak, ama sene boyu sürdürülebilir bir definisyondan bahsediyorum, yani benim boyumda 83-84 cm bel, 120 cm. göğüs, 44.5 cm. kol, 62 cm. bacak, 44 cm. kalf., boyun 45 cm.

Çok uçuk ölçüler yazmadım, zira hem define olarak ulaşabileceğim hemde ulaştıktan sonra koruyabileceğim ölçüler yazdım, 50 cm. kol istemiyorum, zira yoğun iş temposunda koruyabileceğim bir ölçü değil ve açıkcası, kür yapıp, güzel bir ölçü kazanıp, ondan sonra onu korumak icin hayatı kendime zehir edemem.
(Bu durumda bir arkadaşım vardı, kür esnasında 49.5 cm. kol yaptı, oldukca da define idi, ama sosyal hayatı kalmadı, beslenmesiydi, haftada 6 gün idmaniydi)
Şu anda kolları 44-45 arasinda, ama hiç değilse spora bağımlı, çok sınırlı bir hayat yaşamıyor.
Bu sebeple,i bende kendi yapıma ve boyuma göre gerçekci ve sürdürülebilir limit define ölçülerin yukarıda yazdıklarım gibi olduğunu düşünüyorum.

Şu anda olduğum gibi 90 kilo +-2 kg. olmak istiyorum. Yağ oranım %8 civarı olmalı böylece 6-pack görünsün. Bel 75cm. olsun ( şu anda 79cm.), Kol soğuk 45cm. (şu anda soğuk 42) olsun, bu şekilde bir yapı istiyorum, ayrıca omuz ve göğüs bölgem kalan bölgelere göre ince duruyor, o bölgelere de en az 10ar cm. eklemem lazım, bunların üzerine bir de solaryum yapar, esmer bir tene kavuşursam mükemmel bir görüntüye ulaşacağımı düşünüyorum, yağ oranım da düşük olacağından kondisyonum ve sağlığım da daha iyi olur. Bu hedeflere kürsüz ulaşılabileceğimi düşünüyorum ve Karaşan'ın da dediği gibi, koruyamayacağım 50cm. kol yerine 45cm. uzun seneler koruyabileceğim kolu tercih ederim.
Bacak kısmına da gelirsek, üst vücudun altında garip durmasın yeter, zaten şu anda yeterince güçlü, zar zor da olsa smaç basabiliyorum bu kiloma ve boyuma rağmen, halı sahada şutlarım da iyidir.
Hedef olarak da, bu ölçülere ulaşmam herhalde 1-1,5 yılımı alır, bu vakitten sonra yavaş ölçü alıyorum ama geç olsun güç olmasın, daha yaş 21 nasıl olsa :).

şu anki ölçülerim: boy: 178 (amacım 190 olmak :) ), kilo 73 (amaç 85 olmak)

göğüs 100 cm
omuz 119 cm
kol 37 cm
bacak 55 cm

bu spora başlayalı 4 ay oldu. yukarıdaki ölçülere amacımı yazamadım çünkü 50 cm kolun yada 120 cm göğüsün nasıl durduğunu, hoş gözüküp gözükmediğini bilmiyorum. benım amacım omuzları geniş olan, estetik duran biri olmak. yani önemli olan ölçü değil benim için. çok fazla iri olmanın hoş olmadıgını düşünüyorum. amacıma ulaşmak içinde alacak cok yolum var daha.

Boy=1.70
Şu anda
Kilo = 88kg Kol = 41cm. Göğüs = 116 cm. Bel 94 cm
Ön kol = 32.5
Varmak ve korumak istediğm
Kilo = 80 Kol =~ 44-45 cm. Göğüs =~ 125 cm. Bel =~ 85 cm.
Hehe ben bunları yakalarsam bida bırakmam. :)

1senedir çalışıyorum yaş 17 boy 180 kilo 68 kol 35 omuz 125 göğüs 105 bel 73 bacak 55...İlk hedefim müsabakaların bir an önce başlaması..Sanırım 2007'de başlıyacak 1senem daha var demek.Bu süre içinde 80 kiloya çıkmalıyım.Müsabakaya -75 de girmek istiyorum gençlerde bursa 1.liğiyle başlayan bir spor hayatım olsun istiyorum...En büyük hedefim 70yaşıma geldiğimde eğer birde çocuğum torunum falan olursa çocuğumla hala daha spor konusunda kapışmak isterim yüzme-koşu vs...Ve hala daha vg yapıyor olmak...

Keşke televizyonda izleyebilseydim, kaçırdığıma üzüldüm.

Bu arada boy 1.90, kilo 4-5 düşerse boy ile eşitlenecek, ayrıca göbekten düşeceğim 4 cm yi kola katarsam 44 işimi görür sanırım ;) kol artmasada göbek erise yine razıyım, bu aralar incelmeye takmış durumdayım.

Sağlıklı Günler...

Valla Boy 1.92 kilo 120 civarı. Kol da 50 civarı olsa gerek bayadır ölçmedim. Kısa vadede bu kiloya daha define bir şekilde sahip olmak isterdim. Ama uzun vadede gittiği yere kadar:)

şu anda:
boy =176
kilo=92
kol=42
göğüs=110
bel=100
bacak=60
hedef:
boy=176(uzama yaşı çoktan geçti)
kilo=85(hayal işte)
kol=44-45 (az zorlasam olur aslında)
göğüs=120(daha fazla olsun isterim ama gömlek bulamam)
bel=85(bunun olma ihtimali beyaz kar yağması kadar bile değil)
bacak=75(squat bekle geliyorum)

kiloyu 70 in üstüne(66) kolumu da 40 a dayasam(37 ye yakın) tamamdır..(buna orantılı omuz ve göğüs tabiki)..üşenmeyip mide çalışıp 6 pack leri iyice belli etmek te fena olmaz..ama tek derdim dediğim gibi kilo almak(kas olarak) ve kolu tam define olarak büyütmek(nedense üst kol takıntım var).

ideal ölçüm

Boy:183
kilo:72
Şuandaki ölçülerimi bilmiyorum.Aslında bilerek ölçmüyorum.Benim için ölçüden ziyade görüntü olsun.
Ama idealimdeki ölçüleri yinede yazmak isterim
Boy:183
Kilo:80
Bel:75-78
Göhüs:110
omuz:125
kol:38-40
bu olabileceğim bir ölçü yani çok hayal kurmanın anlamı yok.

böyle bir karnım ve kasık kaslarım olsun istiyorum. en az 3kg vermem ve çalışmaya devam etmem gerekiyor. kasık kasları için tam olarak ne yapılacağını bilmiyorum. Bir de omuz kemiklerimin belirginleşmesini istiyorum...

Back
Yukarı