bayramdan dolayı salon kapalı

ya ciddiyim kollar falan biraz belirgindi şimdi yokoldu :D

Benimde 1 ay önce başıma geliyordu onun sebebi antreman yapılan günlerde vücut şişer yani su tutar kasların daha derli toplu gözükür çünki adelelerin aktif olarak çalışıyor antreman yapmadığın günlerde biraz daha esnek durabilir ama kaslarından emin olamıyorsan ya hiç kas oluşmamıştır yada sen göremiyorsun hafif karanlık odaya geçip loş ışık açarsan eğer kas oluşumu olmuşsa dıştan görebilirsin

Bizim salon da kapalıydı ve iyiki kapalıymış diyorum gidip hurdalık bir yerde lastiklerle,demirlerle,tuğlalarla strong man tarzı antreman yaptım uzun zamandır da böyle yorulduğumu ve bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum bu tür fırsatları iyi değerlendirin şaşırtma amaçlı antremanlar yapın salon kapalıysa en basitinden dışarıda 1 barfiks barı ve dips barıyla komple vücudunu çalıştıracak antremanlar yapabilirdin

Kaslar çalıştırılmadığında genelde 1 haftadan itibaren hafiften sönmeye başlar da bu pumpla alakalıdır küçülme olmaz sadece doluluğu gider az da olsa ama bu 3-4 günde olmaz psikolojiktir seninkisi 1 antreman atsan geçer

Son düzenleme:
Bu tur aralari iyi dinlenerek degerlendirin, bu kadar kasmaya gerek yok.3 gunde ne kas kaybolur ne kilo kaybedilir. 2 haftaya kadar aralarda beslenmenizi iyi tutmaniz yeterli olacaktir.Donusunuz muhtesem olur.

Back
Yukarı