Karasan bar rowingde en büyük hata kemere güvenmek. Bence kemer değil de belini kalın bir bezle sarıp sıcak tutmayı dene. Ben eşofman altının belini kıvırıp omur hizasını kalınlaştırıyorum. Beli sıcak tutmak asıl önemli olan. Yoksa kemer sakatlanacak beli korumuyor. Tam tersiene senin gibi kemere güvenince kendini daha az sıkıyorsun sakatlık ihtimali artıyor.
Bu arada bar rowing en sevdiğim hareketlerdendir.
her ikinizede katılıyorum ağır kilolarda ki feci sakatlıklar kemerden kaynaklandığını biliyormuydunuz yada sürekli kemer ile çalışıpta kemerin dolu olduğu bir zamanda kemersiz çalıştığında kişinin sakatlandığını biliyormusunuz
bu kemik fonksiyon kaybından dolayı. çok ağır kilolarda beli sıcak tutmak ve kemeri sıkmamak gerekir siz kemeri gevşek bile taksanız çok ağır kiloda beldeki kalınlaşma yine kemerin sıkması ile birleşerek diskin hareket alanını kapatacaktır hal böyle olnuca direk sinire baskı uygulanarak fıtık başlangıcı olur..
sıcak tutun gerekirse sıkı bir tayt giyin üzerine kemer takın fakat eliniz kemerin içine rahatlıkla girsin
Ben de mide hareketlerinden keyf almıyorum.Nedeni basit kısa vadede gelişim görmek imkansız.Oysa ki biceps çalışırken pazunuzun şişmesi nasıl da motive eder bodyciyi
ben omuz çalışıcağım günler antrenmana zorla gidiyorum desem yeri var ve buda antrenmanda motivasyonumu etkiliyor,ve tanıdığım çoğu kişide omuz bölgesini sevmez nedendir hep merak ettim...
İşte doğal doping bu.leg pressdeliriyorum yaparken kalabalık başıma toplanıyor müzik son ses no pain no gain temposu 400 kiloya kadar uzanan perofrmans
![]()
Eğer gerçekten üst göğüsünde şekil olarakta eksiğin varsa ve yeterlibir süre alt yapıyı almışsan birsüreliğine incline pressi antrenmanın başına alabilirsin.