basmayı en sevmediğiniz bölge veya haraket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biceps
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en çok hangi bölgeyi çalışmayı sevmezsiniz...

• Total voters
    2.578
sırt çalışırken antremandan soğuyorum resmen yaa eldiven takmama rağmen hem barfix çekerken hemde pulldown hareketlerinde acayip elim acıyor bu spora başladığımdan beri hiç sevmiyorum sırt çalışmayı zaten çokda yavaş gelişiyolar yaa :(

çalışmayı en çok sevdiğim bölge omuz. sanırım en çok önem verdiğim bölge olduğu için. en sevmediğim bölge bacak. bacakta patlayıcı kuvvet geliştirmeye yönelik antrenman sistemi uyguluyorum. maksimalin %50-70 aralığındaki kilolarla ortalama 20 tekrar yapıyorum. bu rakama ulaşmak da gerçekten yüksek efor istiyor.

omuz çalışmayı hiç sevmiyorum..omuzlarım iyidir, ama nedense istedigim gibi uyaramadıgım tek bölge..özellikle cable lateral raise de hadi birkaç tane daha cıkarayım modundan hiç haz almıyorum..diğer tüm bölgeleri çalışmayı seviyorum..en çok, tek gün göğüs ve tek gün biceps-triceps antrenmanlarını dört gözle beklerim her hafta..

walla benim en sevmedigim idman omuz idmanıydı makinada giriyodum zorlanıodm simdi artık serbest ağırlıkla düz barla girmeye basladım artık seviyorum omuz idmanını :)

ben kalf çalışırken resmen ölüyorum bıcak saplıyorlar sanki yada sopayla vuruyorlar o an hiçbirşey hissetmiyorsun aşk acısı çekenlere birbir bi hareket bence herşeyi unutturyor bana ....:D

bacak tek sorun bacak hem çalışamıyorum hem çalışmıyorum

2 yıldır yaşadığım kentte spor salonu sok. gençlik ve spor müdürlüğünün bir kondisyon salonu var. çeşitli ağırlıklar var (hepsinden birer ikişer tane) ve sadece kelebek, mekik ve bir de bozuk iç ve dış bacaklar için (daha çok selülit giderici işlevi olan) sıkıştırma makinelesi var...
ve bacak çalışamıyorum standart makinesiz hakeretler dışında hareket yok.

o sevmediğimiz bacak çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu anlıyor insan imkansız olunca

Biceps idmanı yapmayı seviyorum aslında, ta ki scott sehpası veya scott machine devreye girene kadar... :) Belki de bicepsleri en çok zorlayan hareket ama önkollarım inanılmaz acı çekiyor. O aleti bulan Scott'ın yediği küfürlerin haddi hesabı yok. :)

Ayrıca herkes bacak ve mide yazmış nerdeyse. Omuz, biceps ve göğsün çok daha iyi görünmesi için bu kasların da çok iyi olması lazım. Mesela devasa omuz-kol-göğüs kası olan adamın bacakları ince ise '' eheehe adama bak lan flamingo gibi'' tepkiler alması çok olası. Benim ise tam tersi en sevdiğim bölgeler mide ve bacak. Ayrıca Scott machine evlerden ırak mümkünse...

ben bacak çalışmaktan nefret ederim fazla laktik asitmi var ne var çok hafif kilo da olsa acayip yanıyor hele hele leg curl de nerdeyse ağlıcam
üst tarafta tam tersine hacim yapmak için değil zevk için basıyorum adeta
bench press dünyada en zevk veren bir iki şeyden biridir hormonları yüksek bi adam için

kusura bakmayın bu sitede yeniyim. cevap yazı bulamadım. ilk gördüğüm mesajdan alıntı yaparak yolluyorum.

alt mide çalışırken canım sıkılıyor. ama Dambul rowingden nefret ediyorum.

Bana görede göğüsde bench felan salonda güzel gözüktüğü için gaza gelerek basıyorum ve bu yüzdende seviyorum =))
en gıcık oldugum bölge sırt :S

kesinlikle mide diger bolgelerde gelisimi fak ediosun ama midenin ustunde hep yag tabakasi oldugu icin gelisimi goremiyorum ve motivasyonum kiriliyo

Sırt ile Kanat çalışmaktan nefret ediyorum fakat kanatları geliştirmeyide istiyorum. Buda biraz orantılıyor, sırtıda biraz hafife attım mı olay bitiyor.:D

Back
Yukarı