basmayı en sevmediğiniz bölge veya haraket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biceps
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en çok hangi bölgeyi çalışmayı sevmezsiniz...

• Total voters
    2.578
Omuz-mide çalışmak çok zor geliyor bana, çoğu zaman bu bölgeleri çalışacağım günlerde isteksizlik oluyor...

tahmınen bacak antremanları demıssınız.haklısınızda.bacak (ayak herneyse kalf) en zor gelısmeyı gosterıyor.ınatcıdırlar.siz daha ınatcıysanız ...iceksınız kendınızı olucak bu ıs.

bu arada salonda bırcogunu goruyorum gogus sırt koldan baska bı sey calısmıyor.VUCUT BIR BUTUNDUR.calısmadıgınız yerlerı yazın plajda kotu gorunumlu olarak (kısın o kadar calıstıgınıza degmıyecek)gozukeceksınız.Dusunun ustu hacımlı bısey alt ksıım kaslar(mıde ayak kalf...)ınce babaanne ayagı gıbı ?.

bu arada anketı yapan kısı hıcbırı secenegını koymamıs.

Bacak çalışmak bana en zor geleni. Çalışma kısmında sorun yok ama çalışma bitiminden sonraki 4 gün doğru düzgün yürüyemez hale geliyorum. Bir defasında minibüs yolunda karşıya geçicem tamda araba gelmeye başladı. Koşmaya çalışıyorum bacaklar asfalta yapışmışlar gibi hareket ediyorlardı, neyseki bir sürü korna arasında ezilmeden yavaş yavaş geçebildim :P

omuz çalışmayı düşünmek bile adamı delirtiyor..keşke göğüs falan çalışırken de omuz çalışmış olsak da ayrıyetten omuz çalışmaya gerek kalmasa:)

Omuz çalışmayı pek sevmem fakat vucudumda en hızlı gelişen kaslarımda omuzum

omuz ve bacak . bu arada konunun tarihine baktım da 4 sene önce açılmış maşallah hala cevap geliyor:D

Kesinlikle omuzu hiç sevmiyorum...

Ama göğüs ve kollar çok rahat gidiyor...

omuz: çalışmaya bayılıyorum. lateral raise, neck pres, shoulder pres, her hareketi, şevkle yapıyorum ismini anımsayamadığım telde arka omuz açış telde , düz omuz açış.

arka kol: aynı şekilde pus down, lying triceps extension, dambıl fransız, Push up, dıps, Kıck back

ğögüs: benc pres, incle benc pres, dambıl fly, dambıl pullover

kanat: barbel rowıng, dambel rowıng, lat puldown enseye, cable row seated, barfıks geniş tutuş.

bacak: sguat, lanc, leg pres, leg curl, leg extensıon

bısepc: barbel curl, dambıl curl, hummer curl, sehpada dambıl constre, constre curl,

kısaca hepsi favorim severek çalıştığım bölgeler. çalışmadan haz almadığım bölgeler yazmadığım bölgeler geri kalan hareketler..

Son düzenleme:
En sevmedıgım yer karın kasları , cunku bu tamamen kısır dongu bı sure sonra bayıyor,duzgun antrenman yapıyorsunuz yaza dogru ınsanlar belın kalın dıyor, senmısın dıyen deyıp sıkı bır dıyet ve sıkı karın programı yapıp karsılarına canavar gıbı cıkıyorsunuz, o zaman da valla helal olsun super muhabbetler, sonra omur boyu kebap yemeden dıyette duramayacagınıza ve kısın bu sefer baska bır grup ınsanın tamam bel super olmus ama kac kılo basıyorsun muhabbetlerınden bu sefer cok kalorı alıp yuksek kılolar basmaya baslıyorsunuz, karın gene kalınlasıyor ama benche yattıgınızda ınsanların gozlerı yuvalarından ugruyor, sonra gene yaz gelıyor.....

Bu kısır donguyu bı kac sefer yasadıktan sonra ınsanların dedıklerı anlamsızlasıyor, ozellıkle kalın bır bel sıze cok batmamaya baslıyor, tabı bırde yas ılerledımı artık onemsemıyorsunuz. Takı gene bır gun bırı sızı gaza getırene kadar, o zaman haydaaaa en bastan ben sıze gosterırım sıxpack nasıl olurmus :badgrin:

+1000 kesinlikle katılıyorum thums:

Tabii ki karın en sevmediğim özelliği çalıştıktan sonraki gün ağrımaması ve 50-100 tekrarlı setlerden sonra bile zar zor hissetmem.

Omuz ve bacak antremanlarını çok seviyorum hatta çalışmayı en çok sevdiğim yer bacak ve omuz.

Hepsini ayrı ayrı severim. Sevmediğim tek şey, salona gidip gelirken spor çantasını taşımaktır. Çanta taşımayla zaten hiç bir zaman aram iyi olmadı.

Bu arada en zorlayan hareket sanırım omuz prestir ya da roman chairda disk ağırlıkla mide çalışmaktır. O ikisi kadar keyif vereni de yok, özellikle omuz presin sabrımı çok zorladığı olur.

En sevmediğim yürüyüş bandında kobay gibi bant üstünde yürümek sanırım. Koşunca çok ses oluyor diye çevreye zarar vermek istemiyorum. Hatta dışarıda koşup geliyordum bir ara.

Son düzenleme:
Back
Yukarı