Barfikste sallanmak boyu uzatır mı gerçekten?

berke05

Üye
Baya karıştı kafam.

Eğer uzatıyosa da kaç set ne kadar süre asılsak yararı olur?

yaşım 18.boyum 1.70.

uzatıyosa biraz da barfikste sallanıyım bari :d

kalsiyum için en iyi kaynak yağsız süt galiba yağ yakmaya da çalışıyorum çünkü :) siz nelerden alıyosunuz

kalsiyumu ben süt ve süt ürünlerinden alıyorum özellikle peynir ve sütten :)[DOUBLEPOST=1393611791][/DOUBLEPOST]Hatta çocuk devam sütü bile içiyorum içinde bi sürü mineral var :D

Barfiks'i nasıl çektiğine bağlı bu şekilde çekersen boyun uzayabilir.
1926886_397278843749132_410159513_n.png

Ben antremandan sonra büyüme küplerini yiyorum bi oturuşta 6 küp bitiriyorum whey proteini yerine tüketiyorum çok faydası oluyor ! Büyüme küpüde ye ;)

büyüme küpü smartt olan mı hocam içinde ne var ki spordan sonra yararı oluyor :) 6lı fiyatı nedir ayrıca :)

valla ben şahsen Daninonun ürününü tüketiyorum içinde 6 gram protein var 6 paket yiyorum paketin tanesi 35 gram 35x6=210 gram tüketiyorum 12-13 gramlık protein ihtiyacımı karşılıyor hemde içinde kalsiyum fosfor var boyun uzamasına yardımcı oluyor fiyatına gelince küpün tanesi 35 kuruş ! Markası Smartt olan var o biraz daha ucuz ama hem çok cıvık hemde Daninonun ürünün yarısından az protein var,tavsiye etmem ! Benim gibi çok yüklenmene gerek yok sabah akşam birer tane yesen iyi olur mideni yormazsın haftada 14 küp eder 14 küp=4.90 kuruş :)

Sadece barfix degil her gun esneme hareketleri yaparsan boyunca 2-3 cm esneme olcak ve dik durmani saglayacak yani boy uzamaz sadece vucudun esner

LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konuya bu kadar takılmamanızı tavsiye ederim hepinize,düzenli beslenin,basketbol oynayın,spor yapacaksanız street workout tarzı çalışın ve en önemlisi zamana ve genetik durumunuza bırakın :) bunları tuzu kuru olan biri degil de 170-175cm boylu kısa sayılabilecek biri olarak yazıyorum,takıntı haline getirmenize gerek yok.

Back
Yukarı