hocam biraz teknoloji özürlüyüm, upload derken?Resimlerin hicbirini acamadim merak ettim acikcasi sizde varsa upload edermisiniz Yaver27
Lg Smart World

hocam biraz teknoloji özürlüyüm, upload derken?Resimlerin hicbirini acamadim merak ettim acikcasi sizde varsa upload edermisiniz Yaver27
Lg Smart World
Resimlerin hicbirini acamadim merak ettim acikcasi sizde varsa upload edermisiniz Yaver27
Lg Smart World
sağdakini koysan ceza alabilirdin. iyi ki koymamışsın.Bende sorun yok gibi gözüküyor aslında? Neyse, ilk iki foto şuradan: http://cdn.builtlean.com/wp-content/uploads/2012/09/body-fat-percentage-women.jpg
Sonuncu da şurada, soldakini koymuştum sadece: https://2.bp.blogspot.com/-wRDy0_6i7XY/UQcBhCvP9vI/AAAAAAAAAJ4/Ku6LYnVamos/s1600/Squat_no_squat.png
şahsen o kadarda değil %15 ile %22 oranına kadar tam daha fazlasına geçit yok başkasını bilemem ama içimden bir ses burada çoğu kişi sıkıştığı zaman %50 ye bile evet derForumun ruhuna ters olacak ama, % 35' e kadar yolu var gibi, haklısınız![]()
tam cuk oturucak bir cümle geldi aklıma kötü niyetli değilsindir belki dedim.) http://i.hizliresim.com/EEaj89.jpg sence kaç?[DOUBLEPOST=1416590224][/DOUBLEPOST]pazu kaç santim? 45 oldu mu?
yıllarca kasmadım 14 yaşımdan beri sporla iç içeyim son bir yıldır fitness yapıyorum.barfiksin benim için bir espirisi yok workout antremanlarında çalışırken çekmem gerektiği için yaptım en yüksek rakamda bu oldu. komik mi bulunuyor yada ironi payı var mı bilmiyorum.diğer yorumlardan yola çıkarsam 5 rakamı ne benim ne sizin üstünde durmanız gerektirecek birşey bence.) yapabildiğimi paylaştım sadece5 çok iyi rakam. Çoğu erkek hiç çekemiyor.
Barfiksi konumuza bağlarsak acaba yıllarca dediğiniz kadar kasmasaydınız sonuç çok mu düşük olurdu ? Yoksa 5 yerine 4 mü çekerdiniz, anca o kadar mı farkederdi ?
tercihlerimde bi sıkıntı mı var acaba diyecektim ki yardımıma yetiştin. sen bakma öteki üyelere hocam, yüzde 25 ile 35 iyidirForumun ruhuna ters olacak ama, % 35' e kadar yolu var gibi, haklısınız![]()
yok kötü niyetli sormadım inan ki. gayet güzel duruyor, tebrikler.tam cuk oturucak bir cümle geldi aklıma kötü niyetli değilsindir belki dedim.) http://i.hizliresim.com/EEaj89.jpg sence kaç?[DOUBLEPOST=1416590224][/DOUBLEPOST]
yıllarca kasmadım 14 yaşımdan beri sporla iç içeyim son bir yıldır fitness yapıyorum.barfiksin benim için bir espirisi yok workout antremanlarında çalışırken çekmem gerektiği için yaptım en yüksek rakamda bu oldu. komik mi bulunuyor yada ironi payı var mı bilmiyorum.diğer yorumlardan yola çıkarsam 5 rakamı ne benim ne sizin üstünde durmanız gerektirecek birşey bence.) yapabildiğimi paylaştım sadece
zevk meselesi kimi fit kimi balık etli sever hatta eminim şişman seven bile vardır tercihinde sıkıntı yok ben şahsi fikrimi yazdım bence bodyci adamın fitnessçı kız arkadaşı olur çünkü bu spor gerçekten disiplin istiyor sporcu adamın halinden sporcu kız anlar tecrübeyle sabittir ama amacınız zayıflamak sadece form tutmaksa kız arkadaşınızın yada eşinizin düzenli spor yapmasına gerek yoktercihlerimde bi sıkıntı mı var acaba diyecektim ki yardımıma yetiştin. sen bakma öteki üyelere hocam, yüzde 25 ile 35 iyidir[DOUBLEPOST=1416591562][/DOUBLEPOST]
yok kötü niyetli sormadım inan ki. gayet güzel duruyor, tebrikler.
bu spor çok zor ve disiplin ister diye dediğimden yorum yapma gereği duydum yanlış anlaşılmasın amacım tartışma çıkarmak değil vg sporunu ileri seviyede düşünenler için demek istemiştim hani mr olympia yarışmacıları gibi olmak istiyenler için hem maddi hemde manevi olarak zorkadınlar kaslara bakmıyor bakan vardır bilemem ama ben bakmam.güçlü duruşa bakarım.şekilli olsun yeter.hayvan gibi adamlar mide bulandırıyor korkuyorum ben onlardan bir tutsa ölürüm gibi geliyor.bence karşı cinse odaklanıp spor yapmak kadar saçma bir şey yok.herkesin bir alıcısı var.ben şahsen erkekte görüntüden ziyade karakter duruş konuşma daha öncelikli diye düşünüyorum.kadınlar için güzellik en öncelik malesef bu böyle yaratılışımız böyle.güzellik estetik kadına yakışır güç erkeğe.güç demek süper kaslı vücudu akla getirsede uzun vadede güç demek eşini sevgilisini kadınını koruyup kollayacak yeri gelince aslan kesilecek bir adam geliyor benim aklıma..spor çok abartılmasın bence.iradeli kendine saygısı olan her insan bunu yapabilir.sadece gençllik o kadar tembel ki hergün spor salonuna gidip ter akıtmak süper tebrik edilecek bir şey gibi duruyor.bence çok çok çok zor değil.tarlada çalış bakalım o zaman zoru gör demek isterim ben bunu diyen kişiye..kadınların spor yapması garip karşılanmasın bence 43 kilo spor salonunda dolaşan bir tipim herkes senin ne işin var burada git gez diyorlar ben sadece gülüyorum.sanane diyorum içimden.erkeklerin tuhaf bakışları rahatsız edici olabiliyor. yağ oranında bahsetmiş herkes ancak belirtmeden edemem : çok beğenilen adriana lima nın yağ oranı en en fazla yüzde 13 tür.çok beğendiğiniz miranda kerr ve diğer victorias secret modellerinin yağ oranları da yüzde 13ten yukarı çıkamaz.bana sorarsanız bar rafaeli iyidir![]()
tabi ki öyle bende onları kastetmedim zaten.motivasyon emek çok zor işler.ben fitness yapanlar için söylemiştim.disiplin ister ayrıca hedef biraz fazlaysa yarışmacı olmak şart değil benim için bile emek gerektiriyor yemek yapıyorum yeri geliyor param gidiyor zamanımı ona göre düzenliyorum falan filan..ama bunu tembellere söyledim ben.olmayacak bir şey yok.her spor dalı ciddi emek gerektiriyor ben çok çok yüksek hedefi olmayanlar için söyledim (yarışma vs)bu spor çok zor ve disiplin ister diye dediğimden yorum yapma gereği duydum yanlış anlaşılmasın amacım tartışma çıkarmak değil vg sporu ileri seviyede düşünenler için demek istemiştim hani mr olympia yarışmaları gibi olmak istiyenler için hem maddi hemde manevi olarak zor
tam cuk oturucak bir cümle geldi aklıma kötü niyetli değilsindir belki dedim.) http://i.hizliresim.com/EEaj89.jpg sence kaç?[DOUBLEPOST=1416590224][/DOUBLEPOST]
yıllarca kasmadım 14 yaşımdan beri sporla iç içeyim son bir yıldır fitness yapıyorum.barfiksin benim için bir espirisi yok workout antremanlarında çalışırken çekmem gerektiği için yaptım en yüksek rakamda bu oldu. komik mi bulunuyor yada ironi payı var mı bilmiyorum.diğer yorumlardan yola çıkarsam 5 rakamı ne benim ne sizin üstünde durmanız gerektirecek birşey bence.) yapabildiğimi paylaştım sadece
kadınlar kaslara bakmıyor bakan vardır bilemem ama ben bakmam.güçlü duruşa bakarım.şekilli olsun yeter.hayvan gibi adamlar mide bulandırıyor korkuyorum ben onlardan bir tutsa ölürüm gibi geliyor.bence karşı cinse odaklanıp spor yapmak kadar saçma bir şey yok.herkesin bir alıcısı var.ben şahsen erkekte görüntüden ziyade karakter duruş konuşma daha öncelikli diye düşünüyorum.kadınlar için güzellik en öncelik malesef bu böyle yaratılışımız böyle.güzellik estetik kadına yakışır güç erkeğe.güç demek süper kaslı vücudu akla getirsede uzun vadede güç demek eşini sevgilisini kadınını koruyup kollayacak yeri gelince aslan kesilecek bir adam geliyor benim aklıma..spor çok abartılmasın bence.iradeli kendine saygısı olan her insan bunu yapabilir.sadece gençllik o kadar tembel ki hergün spor salonuna gidip ter akıtmak süper tebrik edilecek bir şey gibi duruyor.bence çok çok çok zor değil.tarlada çalış bakalım o zaman zoru gör demek isterim ben bunu diyen kişiye..kadınların spor yapması garip karşılanmasın bence 43 kilo spor salonunda dolaşan bir tipim herkes senin ne işin var burada git gez diyorlar ben sadece gülüyorum.sanane diyorum içimden.erkeklerin tuhaf bakışları rahatsız edici olabiliyor. yağ oranında bahsetmiş herkes ancak belirtmeden edemem : çok beğenilen adriana lima nın yağ oranı en en fazla yüzde 13 tür.çok beğendiğiniz miranda kerr ve diğer victorias secret modellerinin yağ oranları da yüzde 13ten yukarı çıkamaz.bana sorarsanız bar rafaeli iyidir![]()