Başlayalı 2,5 ay oldu? Protein tozu almalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar,
2,5 aydır evde düzenli programlı bir şekilde sporumu yapmaktayım. Vücut belli bir noktaya geldi. Boy 1,75 Kilo 77 ne kilo almak ne de kilo vermek istiyorum. Protein tozu almam gerekiyor mu eğer gerekiyorsa hangi protein tozunu almalıyım? Yardımlarınızı rica ediyorum...

Üstteki arkadasa katiliyorum 2.5 ayda nasil bir noktaya geldin ? Vucudun metabolizmasinin tam oturmasi icin 6 ay civari bir süre lazim zaten. Protein tozu almana gerek yok şu an evde ne calisiyorsun street workout mu dumbelle mi yoksa halterle vs. mi

Heh bak ne guzel cevap yazmis adam eyvallah belli bir noktaya geldi derken rambo gibi olmadik tabiki vücut kendini belli etmeye basladi dumbel seti var bende onlarla gunu gunune programina uygun calisiyorum amacim zaten rambo gibi falan olmak degil kendini biraz gostersin yeter bu islerden cok anlamadigim icin protein tozu ne zaman kullanilir bilmiyodum ogrenmis oldum sayende cevabin icin cok tesekkurler...

Protein tozu alacagina eve ekipman alman daha iyi olur agirligi arttir halter al bench sehpasi vs. Zamanla dizersin evi bunlar yeter istasyon filan gerek yok

Back
Yukarı