Büyük İğrenç Bicepsler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ercan demirde synthol olamaz.adam seneler oncesınden aynı hizada gelişimine devam etti.eğer onda varsa tuluğ hocadada olması lazım.60cm kol kaç yılda inşa edilir?

tuluğ hocayı bilemem ama ercan demir'in bicepslerinde var bence. tuluğ topa nın bicepsleri simetrik duruyo ve bi gariplikte yok onda. ama ercan demirin bicepsleri bana hep garip gelmiştir. bir bünyede bicepsler bu kadar farklı durmaz. daha evvel formun bir bölümünde de belirtmiştim bu adamın kolları tümörlü gibi duruyo diye ki o zaman bu maddeden gerçekten haberdar değildim. ve biceps kopması değil onun sakatlığı bence synthol ile ilgili sorun yaşadı belki enfeksiyon oluşturdu ve cerrahi müdahale de bulunuldu kollarına.

bu adamlarda hiç akıl yok

synol dediğin n dir ki?bazı türk yarışmacılarda kullanıordu.kas lı isen azıcık ta olsa iyi duruyor.ama kas kütlen yoksa nasıl durduğunu siz düşünün. :)

synthol oknuşu nasıl sanyol mu.hocama bi soriyim.yılların body cisi .onun Anlattıklarını buraya yazarım.okunuşunu yazarsanız sewinirim.

tüm resimler değiğüsl ama o discoda daki elemanların kollar süper olmuş. yakışmışta .bide kol kası yapmak için göğüsüde çalıştırmak lazım yani doğal o kol olunca iilaki yüksek ihtimalle göğüste aşırı olacak sarkacak hatta o güzelim kolları geride bırakacak .arkadaşlar güzele güzel deyin .sadece discodakiler süper .onlar 4 ayda çalışsalar vücudun diğer yerlerini koyarlar aöa kol kası yıllar gerektirir bence onlar başarılı

mehmetD dedi:
tüm resimler değiğüsl ama o discoda daki elemanların kollar süper olmuş. yakışmışta .bide kol kası yapmak için göğüsüde çalıştırmak lazım yani doğal o kol olunca iilaki yüksek ihtimalle göğüste aşırı olacak sarkacak hatta o güzelim kolları geride bırakacak .arkadaşlar güzele güzel deyin .sadece discodakiler süper .onlar 4 ayda çalışsalar vücudun diğer yerlerini koyarlar aöa kol kası yıllar gerektirir bence onlar başarılı

Onlar kötünün en iyisi.Normal estetik mantığında bi kolun kasılmadan öyle durması benim estetik anlayışıma ters.Bir konuda da yanılıyorsun,kol yapmak çok daha kolay göğüs yapmaktan.İnsanlar asıl göğüste sıkıntı çekiyorlar genelde.Kol;en kolay yapılan yerlerden biri,yıllar gerektiren insanlar olduğu da doğru ama genelde koldan sıkıntısı olanlar az.Madem başarılı buldun,sen de synthol yaptır o zaman..

Walla adamların kolları iğrenç değil iğrencinde belli bir sınırı olur bunların ki iğrenç ötesi :lol: O resimlerde kel bi adam var balyoz gibi kolları hatta bicepsi patlamış işte o adamın ben taa ne zaman önce videosunu izlemiştim adam anlatıyo nasıl yaptığını hatta gösteriyo şırıngayla at kanı enjekte ediyo koluna gerizekalı sonra anlatıyo işte böyle böyle bi kolum patladı yırtıldı filan gülüyo mülüyo derken polis vuruyo kelepçeyi hadi baqalım diyo hehe :D

Arkadaşlar, bu adamlarda gram beyin yok! bi tomografi falan çekilse inanıyorum ki beyinde ciddi problem vardır bunların... sporcu falan diil bu herifler. yolda görsem döverim...

insan mı bunlar ?

Şunu gerçekten çok merak ediyorum bilgili ustalarımızdan birisi cevaplarsa çok memnun olurum

Soru: Bu adamlar bunu kendilerine neden yapıyor

zira gerçekten çok kötü bir görüntü söyleyecek söz bulamıyorum o derece yani.

valla bu işi ne zannediyorlar bilmiyorum ama bu adamlar bu sporun sahtekarları ve yüz karaları diye düşünüyorum ben

Back
Yukarı