Büyük İğrenç Bicepsler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
brooklyn35 dedi:
yok baba yaa ben prımoyu bıle vurmadımm daha ama vurmayıda hıc dusunmuyorum sadece ogrenmek ıstedım

en güzeli :) aferin sana

ya gerçekten iğrenç gözüküyor bu ilaçta ne biçin bir şekille büyütüyor kolları iğrenç yaaaww

synthol hem iğrenç kas yapıyor, daha doğrusu ona kas bile denmez. Syntholun güç bile vericeğini düşünmüyorum(araştırmadan söylüyorum). Yani o iğrenç görüntünün onlara hiç bir getirisi yok. Benim her zaman beğendiğim kas, hacimli ve damarlı, hatlı kas. Yani synthol diilde, doğal yolla kas yapanlarında sitede resmini görüyorum. Kolları büyük ama hattan eser yok. Damarsız ve hatsız kas bence hiçbirşeydir.

gercekten cok itici..
6.jpg

Karasan dedi:
zemo dedi:
http://media.bodybuildingpro.com/synthol/6.jpg gercekten cok itici..

Resimdeki adamin bakislarina dikkat ettiniz mi?
Sanki beyinden eser yok gibi, bombos bakiyor, sanirim kafasinin icide synthol dolu :badgrin:
Süpersin karasan...SAnırım bu elemanların hepsinin sinirsel bozuklukları var kendini tatmin edememe gibi.Ya da eziklik duygusu sora da böle oluyorlar.Önünü kesemiyorlar...

Karasan dedi:
zemo dedi:
http://media.bodybuildingpro.com/synthol/6.jpg gercekten cok itici..

Resimdeki adamin bakislarina dikkat ettiniz mi?
Sanki beyinden eser yok gibi, bombos bakiyor, sanirim kafasinin icide synthol dolu :badgrin:
insanlarin ne kadar aptal olabileceginin somut ifadesi olmus. sozlukte "beyinsiz" aciklamasinin yanina bu resim konulabilir. kucucuk bi zeka kirintisi bile insanin kenidine boyle bi seyi yapmasina izin vermez. yazik.

a244tg.jpg

adamın kollar meme yapmış :D

allah aklı fikir versin bu adamlara,ne zevk alıyolar bu synthol'u vurmaktan.
geçenlerde gazetede okudum amerikalı bir adam koluna synthol vurarak 71 cm yapmış ve kolundaki sıvılar akmış iğrenç :x
ben bu synthol vuran adamların kas geliştirdiklerine inanmıyorum sırf yağ ...

pronator dedi:
allah aklı fikir versin bu adamlara,ne zevk alıyolar bu synthol'u vurmaktan.
geçenlerde gazetede okudum amerikalı bir adam koluna synthol vurarak 71 cm yapmış ve kolundaki sıvılar akmış iğrenç :x
ben bu synthol vuran adamların kas geliştirdiklerine inanmıyorum sırf yağ ...

dostum bende okudum.kolu patlamıs herifin

at ignesi vuruluyormus.

gazatede günde 5 saat calıstıgı ve 23 yıldır bu sporu yaptıgı yazıyor

simdi çık pişmanmısssssss

gazate parcası evdeydi bi ara belki eklerim.

migdem bulandı bunlar insan mı ya?!bukadar igrenc kollar gormedim gormekte istemem birdahaa!hiç te estetik degilller!

[/quote]dostum bende okudum.kolu patlamıs herifin

at ignesi vuruluyormus.

gazatede günde 5 saat calıstıgı ve 23 yıldır bu sporu yaptıgı yazıyor

simdi çık pişmanmısssssss

gazate parcası evdeydi bi ara belki eklerim.[/quote]

İyi sallamış gazete :D

23 yıl azimli çalışacak sabır olsa synthol vurmaz

Böyle gereksiz adamları gören türk insanı da güzelim sporumuza çamur atıyor bunların sayesinde,yüzyılın en gereksiz icadı sanırım umumi tuvaletlerdeki el kurutma makinesiydi ama bence yüzyılın en gereksiz icadı SYNTOL :)

abicim ne bunlar ya. manyak hepsi. ne estetik var ne görüntü hepsi gerizekalı bu adamlrın. gram akıl varsa....

bide aklıma takıldı paylaşmak istedim. hep bi gariplik sezmişimdir. şu ercan demir'in kolları da bi tuhaf görünüdü bana. daha evvelden bu syntholden falan haberim yoktu. bence bu adamında kollarında var bu maddeden. zaten eleman bicepsi koparmış sakatlanmış diye duymuştum. eğer o kallar safi kas idiyse öyle kolay kopmazdı. yine de bi bakıp görüş bildirin istiyorum.....

Back
Yukarı