Böyle Bir Kol Nasıldır Ya Süper

Arkadaşlar Zamanla Kollar Gelişecek Biliyorumda Tıpa Tıp Bu Kollara Sahip Olmak İçin Ne Gerekli Böyle Full Damarlı ? Ap Aynısı Olmak İçin Nasıl Bir Kol Programı Yapmamız Lazım ? :)

Uploaded with ImageShack.us

uzun yıllar boyunca en ağır antremanları yaparak muazzam kütle elde edip 1 hafta yemek yememek lazım.

resimdeki adamda yağ oranı %0,01 galiba

Gerçektende çok kötü bir görüntü.Bu şekilde olmak istemeni anlayamadım.Estetik amaçlarla bu işi yapıyoruz.Yoksa bu zahmete kimse girmez.Bu şekilde bir sonuç için ise uğraşmaya değmez.

ne kadar cahıl bılgısız bı toplumuz yazılanlara bak... bu adam bır sporcu ıgrenc olur olmaz.. bu kısı bu ısden para kazanıyor... bole olupda ne yapacaksın dıyenlerede baskası hakkında yorum yapma yetkısını sıze kım verıyor dıyorum...
%1 yag oranı dıyen arkadas, %1 yag oranında yasayabılen bır ınsan yok.. bılmedıgımız bırsey hakkında yorum yapmak bana gore bız turk mılletıne aıt bır ozellık kurtulsak bı an once sundan ogrenmek ıcın bırseyler sormak cokmu uranc verıcı?? bızı cokmu baskalarından gerıye atar?

sana gelınce arkadasım sıparıs verır gıbı bunun aynı demen herseyı acıklıyor zaten.

kolay gelsın..

damar çıkması güzel bişiy ama bu kadarıdaaa fazla ve iğrenç...deri altında solucan dolaşıyor gibi bir görüntüsü var

ne kadar cahıl bılgısız bı toplumuz yazılanlara bak... bu adam bır sporcu ıgrenc olur olmaz.. bu kısı bu ısden para kazanıyor... bole olupda ne yapacaksın dıyenlerede baskası hakkında yorum yapma yetkısını sıze kım verıyor dıyorum...
%1 yag oranı dıyen arkadas, %1 yag oranında yasayabılen bır ınsan yok.. bılmedıgımız bırsey hakkında yorum yapmak bana gore bız turk mılletıne aıt bır ozellık kurtulsak bı an once sundan ogrenmek ıcın bırseyler sormak cokmu uranc verıcı?? bızı cokmu baskalarından gerıye atar?

sana gelınce arkadasım sıparıs verır gıbı bunun aynı demen herseyı acıklıyor zaten.

kolay gelsın..

İnternete resmini koyanların eleştiriye açık olması gerekli diye düşünüyorum.Sonunda milyonların önüne resminin görücüye çıkacağını ve olumlu-olumsuz yorumlanacağını bilmiyorsa zaten ben onun aklından kuşku duyarım.Beğenilir beğenilmez bu kişinin yorumudur.Kimsenin yorumu da kimseyi ilgilendirmez.Sadece herkes gibi kendi görüşünü belirtebilirsin.İğrenç kelimesine ben de katılmıyorum.Evet o biraz fazla iddialı oluyor.Ama olumsuz görüş yazılması sizi bu kadar da rahatsız etmemeli.

Son düzenleme:
Ben kolumda damar çıkmasına bayılıyorum ama bu kadarını istemem.

Gerçekten bu kadar damar olması hiç hoş değil bence...

5 set Barbell curl yap. 4 set dumbell curl. Makinede çalış. 8 ay a böyle olursun.Ama tam böyle olamaya bilirsin.

Damar çıkarmanın programla ne alakası var allah aşkına ? ve bu hiç sağlıklı birşey değil yani bu kadarı sağlıklı değil. damarlar bu kadar geniş olduğuna göre kan basıncı çok yüksektir. Buda steroid etkisi gösterip Kalbini bitirecektir günden güne.

bu resim sporcunun belli bir döneminde çekilir :) yoksa hayatı boyunca böyle degil kimse.hayatını spordan görsellikten kazanan insanlar var .geniş net damarlar = süper performans :) program verin böyle olayım diyenlerede gülemiyorum bile cünkü bu adamların hayatı spor üzerine kurulu :)

aklıma direk salonda ki ilk günlerinde şu muhabbeti yapan çaylaklar geldi.
Kişi salonun duvarındaki coleman resmini göstererek "ben bu kadar olmak istemiyorum fit olsun yeter "

%0,01 yağ oranı derken nasıl ciddi olduğumu düşünebilirsin. ben bunu ciddi olarak yazmadımki. abartmak için öyle söyledim.

Back
Yukarı