Böyle Bir Kol Nasıldır Ya Süper

Bana photoshop gibi geldi. Ben de kollarımda damar cıkması icin diyet vs yapıyorum ama bence bu kadar damarlı kol biraz abartı gibi geldi.

Sonucta zevk meselesi, ben kollarımda damarların net gorunmesini isterim ama bu kadarı biraz fazla gibi...

Shoplu olabılır ama hemen shoplu demeden once Frank McGrath'ın koluna bakın.. Hatta onunda buna cok benzer bır kol pozu vardır onunda kolu-damarları aynen bu sekıl ve bu kolda ona ait olabılır..

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : antreman

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

iğrenç kelimesine çok karşıyım bu spordan para kazanan alın teri dökmüş biri her sporcunun olduğu gibi bu adamında bulk dönemi var sonuçta yıl boyunca 7 gün 24 saat sırf damarlı değildir kolu

Hortum kacmis icine, birakin Allah askina mide bulandirici, hele buna super ben nasil yaparim diyen adamin aklindan sasarim arkadas, hic itiraz da kabul etmem bu hususta.

tahminime göre frank mcgrath bu resimdeki kolun sahibi.
Kendisi hayatımda bir kere steroid kullandım artık bu işi doğal yapıyorum diyor ama ne kadar doğru bilinemez. Ama kendisinin 27dakikalık göğüs antremanını izledim. Gerçekten bu işin hakkını vererek yapıyor. Kusmayacağım diyip bütün gün yumurta akı yiyor :D
bu pozu büyük ihtimal yarışma zamanında çekilmiş bir pozdur çünkü antremanda böyle değil. Sürekli böyle bir kola sahip olamazsın.
Zaten adam kendini bu işe adamış bir insan animal pak takımında. Bu iş birazda genlerle alakalı aynısını yapmak çok zor zaten mcgrath forearms konusunda çok iyi biri.Hatta müthiş. Sen elinden geleni yapta bırak bu kadarı olmayıversin. Neticede lcd sipariş etmiyorsun :D

Bence herşeyde olduğu gibi az olmalı ama öz olmalı sonuç itibariyle ben hoşlanmam bu tür görüntüyle ancak emek verilmiş saygı duyarım başkada bişey yapmam ...

Bu arada
Frank McGrath dediler bende merak ettim buyrun bilmeyenler vardır belki ben gibi :))

frankmcgrathforearm.jpg

buda spor videoasu...http://www.guba.com/watch/3000120616/Frank-McGrath-Animal-Chest
saygılar...

Son düzenleme:
Böyle kolu olan insanın yüzüne bakmaya korkarlar bence fazlasıyla kötü ama işi odur konuyu açan kişiye tavsiyem böyle bir kol yapmaması iğrenerek bakarlar

hey photoshop yok orda frank ın kolu o tanınyanlar hemen farketmiş zaten

Arkadaşlar Zamanla Kollar Gelişecek Biliyorumda Tıpa Tıp Bu Kollara Sahip Olmak İçin Ne Gerekli Böyle Full Damarlı ? Ap Aynısı Olmak İçin Nasıl Bir Kol Programı Yapmamız Lazım ? :)

Uploaded with ImageShack.us

adamın yaşınıda yazsanız buraya o kadar buyuk damar görmedım bıcepsınde var xd yağ oranı %15 mi bunun

damar belirginleştirmek için nitrik oxide kullanabilirsin ha kullanıncada böyle olacaksın demiyorum fakat damarları çok belirgin şekilde gösterir

peki damar çıkmasını istemiyorsak ne yapmalıyız yada nasıl çalışmalıyız ki yeni damarlar belirginleşmesin.
benim baya bi çıkıyorda tam bicepslerimin üzerinde geçip ön koldan bileği dolanarka inen damarlarım vardı ama kol çalışmaya başlayalı ön kol dmar doldu şimdi kötü görünüyor ne yapmalıyım ?

Adamda 0 yağ var :S

bench_Obench_Obench_Obench_O

Back
Yukarı