Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Shoplu olabılır ama hemen shoplu demeden once Frank McGrath'ın koluna bakın.. Hatta onunda buna cok benzer bır kol pozu vardır onunda kolu-damarları aynen bu sekıl ve bu kolda ona ait olabılır..
iğrenç kelimesine çok karşıyım bu spordan para kazanan alın teri dökmüş biri her sporcunun olduğu gibi bu adamında bulk dönemi var sonuçta yıl boyunca 7 gün 24 saat sırf damarlı değildir kolu
Hortum kacmis icine, birakin Allah askina mide bulandirici, hele buna super ben nasil yaparim diyen adamin aklindan sasarim arkadas, hic itiraz da kabul etmem bu hususta.
tahminime göre frank mcgrath bu resimdeki kolun sahibi.
Kendisi hayatımda bir kere steroid kullandım artık bu işi doğal yapıyorum diyor ama ne kadar doğru bilinemez. Ama kendisinin 27dakikalık göğüs antremanını izledim. Gerçekten bu işin hakkını vererek yapıyor. Kusmayacağım diyip bütün gün yumurta akı yiyor
bu pozu büyük ihtimal yarışma zamanında çekilmiş bir pozdur çünkü antremanda böyle değil. Sürekli böyle bir kola sahip olamazsın.
Zaten adam kendini bu işe adamış bir insan animal pak takımında. Bu iş birazda genlerle alakalı aynısını yapmak çok zor zaten mcgrath forearms konusunda çok iyi biri.Hatta müthiş. Sen elinden geleni yapta bırak bu kadarı olmayıversin. Neticede lcd sipariş etmiyorsun
Bence herşeyde olduğu gibi az olmalı ama öz olmalı sonuç itibariyle ben hoşlanmam bu tür görüntüyle ancak emek verilmiş saygı duyarım başkada bişey yapmam ...
Bu arada Frank McGrath dediler bende merak ettim buyrun bilmeyenler vardır belki ben gibi )
Böyle kolu olan insanın yüzüne bakmaya korkarlar bence fazlasıyla kötü ama işi odur konuyu açan kişiye tavsiyem böyle bir kol yapmaması iğrenerek bakarlar
Arkadaşlar Zamanla Kollar Gelişecek Biliyorumda Tıpa Tıp Bu Kollara Sahip Olmak İçin Ne Gerekli Böyle Full Damarlı ? Ap Aynısı Olmak İçin Nasıl Bir Kol Programı Yapmamız Lazım ?
peki damar çıkmasını istemiyorsak ne yapmalıyız yada nasıl çalışmalıyız ki yeni damarlar belirginleşmesin.
benim baya bi çıkıyorda tam bicepslerimin üzerinde geçip ön koldan bileği dolanarka inen damarlarım vardı ama kol çalışmaya başlayalı ön kol dmar doldu şimdi kötü görünüyor ne yapmalıyım ?